fbpx
notino popust

Decathlon trgovine – Vaša omiljena destinacija za sportsku opremu i opremu za rekreaciju

Dechatlon

Decathlon je renomirana sportska trgovina koja je prisutna i u Hrvatskoj s nekoliko poslovnica diljem zemlje. Ova francuska kompanija je poznata po svom širokom asortimanu sportske opreme, odjeće i pribora za razne sportove i rekreaciju.

Jedna od najvećih prednosti Decathlona je njihov koncept “sve pod jednim krovom”. U njihovim trgovinama možete pronaći sve što vam je potrebno za bavljenje sportom, bilo da se radi o nogometu, košarci, trčanju, plivanju, biciklizmu ili bilo kojem drugom sportu. Opremljeni su različitim markama i kvalitetnim proizvodima koji su prilagođeni različitim potrebama i razinama iskustva.

Decathlon se ističe svojom pristupačnošću i konkurentnim cijenama. Njihova politika je pružiti kvalitetnu sportsku opremu po povoljnim cijenama kako bi sport bio dostupan svima. Osim toga, nude i vlastite robne marke koje su često visokokvalitetne, ali po nižim cijenama u usporedbi s drugim markama na tržištu.

Kvaliteta proizvoda je jedan od ključnih faktora koji Decathlon ističe. Svi proizvodi prolaze stroge testove kako bi se osigurala njihova trajnost, funkcionalnost i sigurnost. Decathlon je poznat po pružanju garancije na svoje proizvode, što dodatno pruža povjerenje kupcima prilikom kupovine.

Dechatlon trgovine
Source: Decathlon

Osoblje u Decathlonu obično ima iskustvo ili strast prema sportu, što im omogućuje da pruže stručne savjete i preporuke kupcima. Uz to, Decathlon često organizira sportske događaje, radionice i demonstracije kako bi potaknuo ljude na aktivan životni stil i pružio dodatnu podršku sportskoj zajednici.

Kupovina u Decathlonu je jednostavna i prikladna. Sve što vam treba možete pronaći na jednom mjestu, a web trgovina omogućuje online kupovinu i dostavu na kućnu adresu. Osim sportske opreme, Decathlon također nudi i dodatne usluge kao što su servis bicikla i personalizacija proizvoda.

Ukratko, Decathlon je idealno odredište za sve ljubitelje sporta i rekreacije u Hrvatskoj. Njihova široka ponuda, pristupačne cijene, kvalitetni proizvodi i stručno osoblje čine ih jednim od vodećih maloprodajnih lanaca sportske opreme u zemlji.

Bilo da ste profesionalni sportaš ili rekreativac, Decathlon će zadovoljiti vaše potrebe i pomoći vam u ostvarenju vaših sportskih ciljeva.

Decathlon usluge

Decathlon nudi različite usluge kako bi poboljšao iskustvo svojih kupaca i pružio dodatnu podršku. Ovdje su neke od usluga koje možete pronaći u Decathlonu:

 1. Servis i personalizacija: Decathlon nudi servis bicikla i druge sportske opreme kako bi vam pomogao održavati i popravljati vašu opremu. Također pružaju usluge personalizacije, kao što je printanje imena ili logotipa na određene proizvode.
 2. Upute za sastavljanje: Ako kupujete proizvod koji zahtijeva sastavljanje, Decathlon vam pruža detaljne upute kako biste olakšali postupak sastavljanja i osigurali pravilno funkcioniranje proizvoda.
 3. Darovna kartica: Decathlon darovna kartica idealna je opcija ako želite darovati sportsku opremu, ali niste sigurni što točno odabrati. Primatelj darovne kartice može samostalno odabrati proizvode koji mu najviše odgovaraju.
 4. Vodič za veličine: Kako biste bili sigurni da odabirete pravu veličinu odjeće ili obuće, Decathlon pruža vodič za veličine koji vam pomaže odabrati pravu veličinu temeljem vaših mjerenja.
 5. Decathlon Rent: Ova usluga vam omogućuje da iznajmite određenu sportsku opremu umjesto da je kupite. To je pogodno ako vam je oprema potrebna samo za određeno vrijeme ili želite isprobati nešto novo prije nego što se odlučite na kupovinu.
 6. Buyback: Decathlon nudi mogućnost otkupa vaše rabljene sportske opreme. Ovo je sjajan način da se riješite nepotrebnih proizvoda i pružite im novi život.
 7. Second use – 2nd Life: Ova usluga promovira održivost i ponovnu uporabu. Možete donirati ili razmijeniti svoju rabljenu opremu u Decathlonu kako bi se ona dalje koristila.

Sve ove usluge pružaju dodatnu vrijednost kupcima i pokazuju posvećenost Decathlona u pružanju kvalitetnih proizvoda i podrške u sportskoj zajednici.

Decathlon cijene popusti i načini plaćanja

Decathlon nudi različite načine plaćanja kako bi olakšao kupovinu svojim kupcima. Prihvaćaju kreditne i debitne kartice, poklon kartice te omogućavaju plaćanje pouzećem.

Kupci također imaju mogućnost koristiti uslugu “Click&Collect”, koja omogućava besplatnu dostavu za sve online narudžbe koje se preuzimaju u Decathlonovim trgovinama.

Decathlon se ističe i po svojoj iznimno povoljnoj politici zamjene i povrata proizvoda. Kupci imaju slobodu vratiti kupljene proizvode unutar 30 kalendarskih dana od dana primitka, bez potrebe za navođenjem razloga. Što se tiče dostave, Decathlon ima preko 600 pick-up lokacija diljem zemlje. To omogućava kupcima da odaberu najprikladniju lokaciju za preuzimanje svoje narudžbe.

Decathlon se trudi pružiti jednostavne i fleksibilne mogućnosti plaćanja, brzu dostavu te mogućnost zamjene i povrata kako bi osigurao zadovoljstvo svojih kupaca i olakšao proces kupovine.

Decathlon ima centre u brojnim gradovima diljem Hrvatske. Neki od gradova u kojima se nalaze Decathlon trgovine uključuju Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Šibenik, Dubrovnik i mnoge druge. Ovi centri su smješteni na različitim lokacijama kako bi bili dostupni što većem broju kupaca diljem zemlje.

S obzirom na to da Decathlon stalno širi svoju prisutnost, moguće je da će se otvarati i novi centri u budućnosti. Kupci mogu provjeriti najbliži Decathlon centar putem Decathlonove službene web stranice ili kontaktirati njihovu korisničku podršku radi detaljnijih informacija o dostupnosti i lokacijama trgovina.

Dechatlon snizenja
Source: Decathlon

Decathlon popusti

Decathlon nudi različite vrste popusta i promocija kako bi svojim kupcima pružio dodatne pogodnosti. To uključuje sezonske rasprodaje, sniženja na određene proizvode ili kategorije, popuste za vjerne kupce, promotivne kodove i druge posebne ponude. Također organiziraju i događaje poput sportskih festivala gdje se mogu pronaći atraktivni popusti.

Decathlon povijest?

Decathlon nije turski brend. Decathlon je francuski maloprodajni lanac sportske opreme čije sjedište se nalazi u Villeneuve-d’Ascqu, Francuska.. Sa preko 2080 trgovina u 56 zemalja i regija (stanje za 2023. godinu), Decathlon je najveći maloprodajni lanac sportske opreme na svijetu.

Decathlon posluje u mnogim zemljama širom svijeta. Neki od glavnih tržišta u kojima Decathlon ima prisustvo uključuju Francusku, Njemačku, Španiju, Italiju, Veliku Britaniju, Kinu, Indiju, Portugal, Brazil, SAD, Australiju i mnoge druge.

Zašto je kupovina u Decathlonu popularan izbor među kupcima?

Postoji nekoliko razloga zašto je kupovina u Decathlonu popularan izbor među kupcima:

 1. Širok asortiman proizvoda: Decathlon nudi širok raspon proizvoda za sport i rekreaciju. Bez obzira na sport koji prakticirate, možete pronaći opremu, odjeću i dodatnu opremu koja odgovara vašim potrebama.
 2. Kvaliteta proizvoda: Decathlon je poznat po visokoj kvaliteti svojih proizvoda. Svaki proizvod prolazi stroge testove kako bi osigurao dugotrajnost, funkcionalnost i udobnost.
 3. Pristupačne cijene: Decathlon je poznat po pristupačnim cijenama. Nude visokokvalitetne proizvode po konkurentnim i povoljnim cijenama, što omogućava širokom rasponu kupaca da pronađu proizvode koji odgovaraju njihovom proračunu.
 4. Izvrsna usluga kupcima: Decathlon pridaje veliku važnost zadovoljstvu svojih kupaca. Osoblje je prijateljsko, stručno i spremno pružiti vam pomoć i savjete pri odabiru proizvoda. Također nude razne usluge kao što su servis, personalizacija, zamjena i povrat proizvoda.
 5. Održivost: Decathlon je posvećen održivom poslovanju. Sve više proizvoda se izrađuje od recikliranih materijala, a trude se smanjiti svoj ekološki utjecaj kroz inicijative kao što su Second Use – 2nd Life, Buyback i smanjenje otpada.
 6. Inovacija: Decathlon kontinuirano razvija nove proizvode i tehnologije. Njihovi timovi istražuju i razvijaju inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama sportaša svih razina.

Ovi faktori zajedno čine Decathlon popularnim izborom za kupovinu sportske opreme i rekvizita. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni sportaš, Decathlon nudi sve što vam je potrebno za uživanje u vašim omiljenim aktivnostima.

Komentariši