fbpx
notino popust

Babyliss uvijač za kosu: za savršene lokne i frizure iz snova

Babyliss uvijac za kosu

Zamislite bezbrižno oblikovanje prekrasnih lokni i savršenih frizura, baš onako kako ste oduvijek željeli. BaByliss vam donosi čarobne alate, omogućavajući vam da brzo i jednostavno postignete željeni izgled.

BaByliss, europski brand s dubokim korijenima, donosi svijet inovacija u oblikovanju kose izravno u vaše ruke. Od izuma prvog uvijača za kosu 1960. godine, pa do danas, BaByliss ostaje sinonim za kvalitetu i kreativnost u svijetu frizura.

Neka vaša kosa zasja poput nikad prije s Babylissom, vašim tajnim saveznikom za savršenu kosu.

Babyliss brend

Babyliss je europski brand koji je postao poznat u svijetu zbog svojih proizvoda za oblikovanje kose, kao što su uvijači, sušila za kosu, pegle za kosu i druge slične uređaje. Brend je stekao reputaciju visoke kvalitete i inovativnih proizvoda za njegu kose. Evo kako je brend Babyliss nastao:

 • Početak: Priča o Babyliss-u započela je 1960. godine u Francuskoj, kada je tvrtka BaByliss osnovana. Prva inovacija koja je postala temelj za razvoj brenda bila je izum uvijača za kosu. Ovaj uređaj omogućio je ženama da stvaraju kovrče i valove u svojoj kosi kod kuće, bez potrebe za posjetom frizeru.
 • Kontinuirane inovacije: Tijekom godina, Babyliss je nastavio inovirati i razvijati nove proizvode za njegu kose. Tvrtka je razvila širok asortiman uređaja koji omogućuju korisnicima da oblikuju svoju kosu prema želji, bez obzira na tip kose ili željeni stil.
 • Kvaliteta i profesionalnost: Babyliss je postao poznat po visokoj kvaliteti svojih proizvoda, koji su često korišteni i od strane profesionalnih frizera. Profesionalci u industriji ljepote cijene Babyliss proizvode zbog njihove pouzdanosti i učinkovitosti.
 • Globalna prisutnost: Tijekom godina, Babyliss je proširio svoje prisustvo na tržištima diljem svijeta. Brand je postao prepoznatljiv i cijenjen u mnogim zemljama zbog svojih proizvoda za njegu kose.
 • Duga tradicija: Babyliss ima dugu tradiciju i povjerenje kupaca koje je stekao tijekom desetljeća. To je postalo ime koje se povezuje s kvalitetom i inovacijama u njezi kose.

Danas je Babyliss jedan od vodećih brandova u industriji za njegu kose i oblikovanje, a njegovi proizvodi su popularni i među profesionalnim frizerima i pojedincima koji žele postići različite stilove kod kuće.

Babyliss automatski uvijac za kosu
Foto: Notino

BaByliss uvijači za kosu

BaByliss uvijači za kosu nude niz opcija i dodataka koje omogućuju korisnicima da postignu različite stilove kovrča i frizura. Evo što se može naći u mnogim modelima BaByliss uvijača:

 • Različite veličine valjaka: BaByliss uvijači dolaze s različitim promjerima valjaka, što omogućuje korisnicima da stvaraju različite stilove kovrča, uključujući sitne, srednje i velike valove.
 • Napredna tehnologija grijanja: Mnogi modeli koriste napredne tehnologije grijanja poput keramičkih površina ili Mica grijača za ravnomjerno raspoređivanje topline i smanjenje rizika od oštećenja kose.
 • Postavke temperature: BaByliss uvijači često imaju više postavki temperature kako bi se prilagodili različitim tipovima kose i željenim rezultatima. Postavke temperature obično se kreću od nižih temperatura za tanju ili osjetljivu kosu do visokih temperatura za deblju ili tvrdu kosu.
 • Ionizacijska tehnologija: Mnogi modeli BaByliss uvijača opremljeni su ionizacijskom tehnologijom koja pomaže u sprječavanju statičkog elektriciteta, čime se osigurava glatka i sjajna kosa bez nepoželjnog kuštranja.
 • Brzo zagrijavanje: Većina uređaja ima funkciju brzog zagrijavanja, što omogućuje korisnicima da brzo započnu s oblikovanjem kose.
 • Automatsko uvijanje: Neki modeli BaByliss uvijača imaju automatsku funkciju uvijanja koja olakšava proces oblikovanja kose. Korisnici jednostavno postavljaju pramen kose u uređaj, a on automatski uvija pramen i signalizira kada je spreman za otpuštanje.
 • Okretni kabel: Uvijači često dolaze s okretnim kabelom koji olakšava rukovanje uređajem i sprječava zamatanje kabla.
 • LCD zaslon: Neki modeli imaju LCD zaslon koji omogućuje korisnicima da precizno prate postavke temperature i vremena.
 • Automatsko isključivanje: Radi sigurnosti, mnogi BaByliss uvijači imaju funkciju automatskog isključivanja nakon određenog vremena neaktivnosti.
 • Stalak za sigurno skladištenje: Integrirani stalak na nekim modelima omogućuje sigurno skladištenje uređaja nakon upotrebe.
 • Rezervni dodaci: U pakiranju često dolaze dodatni nastavci ili pribor, kao što su različite veličine valjaka ili četke za oblikovanje.

BaByliss uvijači za kosu nude sve ove karakteristike kako bi korisnicima pružili više mogućnosti i veću praktičnost pri oblikovanju različitih frizura. Ovisno o modelu, korisnici mogu pronaći uređaje s funkcijama koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama.

Podjela BaByliss uvijača za kosu

BaByliss ima širok raspon uvijača za kosu, a podjela se temelji na različitim vrstama i načinima oblikovanja kose. Evo objašnjenja za svaku od tih kategorija:

 1. Automatski uvijač za kosu: Automatski uvijači za kosu poput BaByliss Curl Secret koriste inovativnu tehnologiju kako bi automatski uvili pramen kose u unutarnju komoru, čime se stvaraju kovrče. Korisnici jednostavno postavljaju pramen kose u uređaj, a on sam automatski uvija pramen i signalizira kada je spreman za otpuštanje.
 2. Ionizacijski uvijač za kosu: Uvijači s ionizacijskom tehnologijom koriste ione kako bi sprječavali statički elektricitet i kuštrane kose. Ova tehnologija osigurava sjajnu i glatku kosu bez nepoželjnog naelektrisanja.
 3. Klasični uvijač za kosu: Klasični uvijači za kosu imaju valjak s keramičkom ili titanijevom površinom i omogućuju korisnicima ručno uvijanje pramenova kose oko valjka kako bi stvorili kovrče.
 4. Konusni uvijač za kosu: Konusni uvijači za kosu imaju valjak koji se sužava prema vrhu. To omogućuje korisnicima da stvaraju prirodno izgledajuće kovrče koje su u osnovi šire pri korijenu i postupno se sužavaju prema vrhu.
 5. Trostruki uvijač za kosu: Trostruki uvijači imaju tri valjka koji omogućuju istovremeno oblikovanje kose u tri različite kovrče ili valove. Ova vrsta uvijača može stvoriti jedinstvene i atraktivne frizure.
 6. Uvijač za kosu na vrući zrak: Uvijači za kosu na vrući zrak kombiniraju funkciju sušenja i oblikovanja kose. Oni koriste topao zrak i rotirajuće četke ili valjke kako bi sušili kosu i oblikovali je istovremeno.

Ova raznolikost uvijača omogućuje korisnicima da odaberu uređaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama i stilovima. Bez obzira tražite li automatski uvijač, konusni uvijač za prirodne kovrče ili klasični uvijač za tradicionalne kovrče, BaByliss nudi različite opcije za oblikovanje kose prema vašim željama

Podjela BaByliss uvijača za kosu

Kako odabrati pravi Babyliss uvijač za vaš tip kose?

Odabir pravog Babyliss uvijača za vaš tip kose može značajno utjecati na kvalitetu i trajnost vaših kovrča ili valova. Evo nekoliko ključnih faktora koje trebate uzeti u obzir prilikom odabira:

 • Tip kose: Prvo, razmislite o svom tipu kose. Ako imate tanku ili oštećenu kosu, tražit ćete uvijač s nižim temperaturama kako biste izbjegli oštećenje. S druge strane, za gustu ili teško oblikovanu kosu, možda će vam trebati uvijač s većim temperaturnim postavkama.
 • Veličina uvijača: Babyliss nudi različite veličine uvijača. Manji promjeri (npr. 19 mm) stvaraju manje i uske kovrče, dok veći promjeri (npr. 32 mm) proizvode veće i opuštenije valove. Odaberite veličinu koja odgovara vašem željenom stilu.
 • Materijal površine: Uvijači s keramičkom površinom ravnomjerno raspoređuju toplinu i smanjuju rizik od oštećenja kose. Također, Babyliss nudi modele s dodatnim premazom, poput Titanija, koji pružaju dodatnu zaštitu i dugotrajnost kovrča.
 • Temperaturne postavke: Provjerite koliko temperaturnih postavki nudi uvijač. Više postavki omogućuje bolje prilagođavanje vašem tipu kose. Za tanju kosu koristite niže temperature, dok za deblju kosu možda želite više opcija.
 • Dodatne opcije: Pregledajte dodatne značajke kao što su automatsko isključivanje, ionizacija za smanjenje naelektriziranja kose, brzo zagrijavanje, i postavke smjera uvijanja.
 • Recenzije i preporuke: Pročitajte recenzije drugih korisnika i potražite preporuke frizera ili stilista kako biste dobili bolji uvid u iskustva s određenim modelima.
 • Proračun: Postavite svoj budžet i potražite Babyliss uvijač koji odgovara vašem novčaniku. Imajte na umu da skuplji modeli često imaju dodatne značajke i bolje performanse.

Nakon što razmislite o ovim faktorima i identificirate svoje potrebe, bit će vam lakše odabrati pravi Babyliss uvijač za vašu kosu.

Prednosti i mane BaByliss uvijača za kosu

Zavodljive kovrče ili elegantne valove – Babyliss uvijač za kosu će vašu frizuru pretvoriti u pravo remek-djelo. Otkrijte s nama kako ovaj inovativni uređaj može transformirati vašu kosu i dodati dozu šarma vašem izgledu.

Prednosti BaByliss uvijača za kosu:

 1. Jednostavna upotreba: BaByliss uvijač za kosu opremljen je automatskom funkcijom koja olakšava uvijanje pramenova kose, čak i osobama koje nisu vješte u oblikovanju kose.
 2. Hidratantna para: Sustav hidratantne pare HydroTherm vlaži kosu tijekom uvijanja, čineći je sjajnom i održavajući trajnost kovrča.
 3. Višesmjerno uvijanje: Uvijač omogućuje uvijanje u tri smjera – lijevo, desno i naizmjenično, pružajući vam raznolikost u stiliziranju.
 4. Prilagodljive postavke: Možete prilagoditi postavke za paru i vrijeme uvijanja prema svojim željama i tipu kose.
 5. Volumen i definicija: BaByliss uvijač stvara velike, definirane kovrče koji pružaju dojam voluminozne kose.

Mane BaByliss uvijača za kosu:

 1. Potrebna je praksa: Za postizanje savršenih rezultata možda će biti potrebno neko vrijeme prakse, posebno za oblikovanje stražnjeg dijela kose.
 2. Kosa: Tanji pramenovi daju bolje rezultate, pa će uvijanje trajati duže ako imate gustu kosu.
 3. Cijena: BaByliss uvijači za kosu mogu biti skupi u usporedbi s nekim drugim alatima za oblikovanje kose.

U konačnici, BaByliss uvijač za kosu nudi jednostavno i učinkovito rješenje za stvaranje velikih, definiranih kovrča te pruža mnoge prednosti, posebno osobama koje nisu stručnjaci u oblikovanju kose. S malo prakse, ovaj uređaj može postati vaš saveznik za prekrasnu frizuru.

Najbolji Babyliss uvijači za kosu

Tražite savršeni način za stvaranje prekrasnih kovrča ili valova bez odlaska u salon? Babyliss, renomirani brend za oblikovanje kose, nudi širok raspon inovativnih uvijača za kosu koji će vam pomoći postići profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

U ovom vodiču, istražit ćemo neke od najboljih Babyliss uvijača za kosu, njihove karakteristike i prednosti, kako biste mogli donijeti informiranu odluku o tome koji je pravi za vaše potrebe. Spremni za savršenu frizuru i savršene lokne? Kako odabrati pravi Babyliss uvijač za vaš tip kose?

BaByliss Curl Secret Optimum C1600E uvijač za kosu

BaByliss Curl Secret Optimum C1600E automatski uvijač za kosu čarobno oblikuje vašu kosu u prekrasne valove i kovrče bez ikakvog napora. Uz ovaj inovativni uređaj, možete postići tri različite vrste valova, prilagođene duljini razdoblja kovrčanja.

BaByliss Curl Secret Optimum
Foto: Notino

Prednosti:

 • Brza i nježna transformacija: Uređaj brzo i nježno oblikuje kosu, ostavljajući je zdravog izgleda bez rizika od oštećenja.
 • Sprječava kuštranje: Zahvaljujući funkciji ionizacije, kosa ostaje glatka i bez nepoželjnog kuštranja.
 • Prilagodljive opcije: Ovaj automatski uvijač omogućuje vam odabir između 3 različite vrste valova, uz mjerače vremena od 8, 10 ili 12 sekundi. To vam omogućuje da postignete točno onakav izgled kovrča kakav želite.
 • Temperaturne postavke: Sa 6 različitih postavki temperature koje idu sve do impresivnih 230°C, ovaj uređaj prilagođava se različitim tipovima kose. Bez obzira na to jeste li vlasnik fine ili guste kose, možete postići savršen rezultat bez rizika od oštećenja.
 • Višestruke postavke: Pruža vam mogućnost prilagodbe temperature i vremena uvijanja prema vašem tipu kose i željenom stilu.
 • Keramička površina: Keramička komora osigurava glatko klizanje kose i sprječava pregrijavanje.
 • LCD zaslon: Praktičan LCD zaslon omogućuje vam praćenje postavki i vremena uvijanja.

BaByliss Curl Secret Optimum C1600E je revolucionarni alat za oblikovanje kose koji će vam pomoći postići profesionalne rezultate kod kuće, bez ikakvog napora. Uz različite postavke i vrste valova, možete eksperimentirati s različitim frizurama i izgledati fantastično u svakoj prilici.

BaByliss Curl Secret Shine C1800E uvijač za kosu

Uvijač za kosu BaByliss Curl Secret Shine C1800E donosi neodoljive valove na vašoj kosi u samo nekoliko minuta.

BaByliss Curl Secret Shine C1800E uvijač za kosu
Foto: Notino

Ovdje su njegove bitne karakteristike:

 • Prilagodljiva temperatura: Možete prilagoditi temperaturu prema svojim potrebama i tipu kose.
 • Brzo zagrijavanje: Uvijač se brzo zagrijava, što vam omogućuje da brzo stvorite svoj željeni izgled.
 • Automatsko isključivanje: Uvijač ima funkciju automatskog isključivanja kako bi se spriječilo prekomjerno korištenje i uštedjelo energiju.
 • Praktičan rotirajući kabel: Rotirajući kabel čini rukovanje uređajem praktičnim i jednostavnim.
 • Automatsko uvijanje: Ovaj uređaj automatski uvija vašu kosu, čime olakšava postizanje željenih rezultata.
BaByliss Curl Secret Shine karakteristike
Foto: Notino
BaByliss Curl Secret Shine prednosti
Foto: Notino

BaByliss C1900E uvijač za kosu

BaByliss C1900E uvijač za kosu donosi vam beskrajne valove i oblik vaše kose u samo nekoliko minuta.

BaByliss C1900E uvijač za kosu
Foto: Notino

Evo nekoliko njegovih prednosti:

 • Oblik kliješta: Uvijač dolazi u obliku kliješta, što ga čini praktičnim za oblikovanje kovrča.
 • Brzo zagrijavanje: Ovaj uređaj brzo se zagrijava, štedeći vam dragocjeno vrijeme pri oblikovanju kose.
 • Prilagodljiva temperatura: Možete prilagoditi temperaturu prema vašim potrebama i tipu kose.
 • Ergonomski oblik: Ergonomski dizajn ovog uvijača olakšava rukovanje i oblikovanje kose.
 • Zaštita od isušivanja: BaByliss C1900E štiti vašu kosu od isušivanja, pomažući joj zadržati svoju vitalnost i sjaj.
 • Sprječava kidanje i oštećenje kose: Uvijač je pažljivo dizajniran kako bi spriječio oštećenje kose tijekom procesa oblikovanja.
BaByliss C1900E uvijač za kosu prednosti
Foto: Notino
BaByliss C1900E uvijač za kosu karakteristike
Foto: Notino

BaByliss Curlers Easy Waves uvijač za kosu

BaByliss Curlers Easy Waves donose vam luksuzne valove dostojne holivudskih zvijezda, bez ikakvog napora.

BaByliss Curlers Easy Waves uvijač za kosu
Foto: Notino

Evo nekoliko prednosti ovog uređaja:

 • Jednostavno stvaranje ravnomjernih kovrča: Ovaj uvijač za trostruke kovrče omogućuje vam da brzo i lako stvorite prekrasne ravnomjerne kovrče.
 • Bez potrebe za uvijanjem: Nema potrebe za kompliciranim postupkom uvijanja kose. Samo pritisnite pramen kose između dvije čarobne pločice i stvorite čarobne kovrče.
 • Nježna površina za kosu: Površina ovog uvijača izrađena je od titana i keramike, što osigurava brzo i nježno oblikovanje kose bez oštećenja.
 • Prilagodljiva temperatura: Možete prilagoditi temperaturu ovog uređaja prema vašim potrebama i tipu kose.
 • Kontrolna lampica: Jednostavno pratite temperaturu uređaja pomoću kontrolne lampice.
 • Praktičan dizajn: Velike pločice za uvijanje osiguravaju brzo oblikovanje, a okretni završni dio kabela olakšava rukovanje.
 • Uključuje podlogu otpornu na visoke temperature: Ovaj dodatak čini ga praktičnim i sigurnim uređajem za oblikovanje kose.

BaByliss AS960E uvijač za kosu

BaByliss AS960E uvijač za kosu na vrući zrak je pravi uređaj za vašu kosu! Ovaj višenamjenski uređaj omogućuje vam sušenje, oblikovanje, volumen i ravnanje kose, sve u jednom koraku. S 4 izmjenjiva nastavka, prilagodljivim temperaturama i ionizacijskom tehnologijom, ovaj uređaj će vam pomoći postići savršenu frizuru u udobnosti vašeg doma.

BaByliss AS960E uvijač za kosu
Foto: Notino

Evo nekoliko prednosti ovog uvijača za kosu:

 • Brzo sušenje i oblikovanje: S snagom od 1000 W, ovaj uređaj omogućuje brzo sušenje i styling kose.
 • Volumen i sjaj: Njegovi nastavci daju kosi dodatni volumen i punoću, dok ionizacijska funkcija uklanja kuštravost i dodaje sjaj i glatkoću kosi.
 • Prilagodljivost: Izmjenjivi nastavci omogućuju vam prilagodbu uređaja za dugu i kratku kosu te jednostavno rukovanje.
 • Mogućnost kontrole smjera rotacije: Uređaj vam omogućuje kontrolu smjera rotacije kako biste postigli željeni izgled frizure.
 • Dodaci: Uz uređaj dolaze 4 izmjenjiva nastavka, uključujući rotacijsku četku s vrućim zrakom, nastavak s mekim čekinjama, nastavak za ravnanje kose i nastavak za sušenje.

S ovim svestranim pomoćnikom za stiliziranje, možete postići profesionalne rezultate bez odlaska u salon. Vaša kosa će biti glatka, sjajna i puna volumena – sve što trebate za savršenu frizuru.

BaByliss HydroFusion AS774E uvijač za kosu

Uvijač za kosu BaByliss HydroFusion AS774E stvara čarobne valove u trenu, pružajući vašoj kosi savršeni oblik i sjaj.

BaByliss HydroFusion AS774E uvijač za kosu
Foto: Notino

Ima funkciju ionizacije za sjajnu kosu, praktičan rotirajući kabel, uključuje rezervne dodatke i omogućuje vam podešavanje temperature prema vašim željama. Oživite svoju frizuru!

BaByliss HydroFusion AS774E uvijač za kosu prednosti
Foto: Notino
BaByliss HydroFusion AS774E uvijač za kosu karakteristike
Foto: Notino

Savršena kombinacija za brzo sušenje i oblikovanje kose. Uz dodatne zamjenske glave, prilagodite frizuru svojim željama i zablistajte!

Kako se koristi?

BaByliss HydroFusion kako se koristi
Foto: Notino
BaByliss HydroFusion kako uvija kosu

Babyliss Curlers Pro 180 C332E keramički uvijač za kosu

Stvorite profesionalno oblikovane frizure kod kuće uz Babyliss Curlers Pro 180 C332E keramički uvijač za kosu. Nježno uvija kosu u željene oblike, čuvajući njezinu kvalitetu zahvaljujući ravnomjernoj raspodjeli topline. S ovim uređajem ostvarite svilenkaste i dugotrajne valove bez oštećenja.

Babyliss Curlers Pro 180 C332E keramički uvijač za kosu
Foto: Notino

Oblikujte kosu nježno i brzo uz Babyliss Curlers Pro 180 C332E keramički uvijač (s površinom Sublim touch). Bez brige o oštećenju kose, ravnomjerno raspoređuje toplinu (10 postavki temperature od 150 °C do 180 °C) i pruža vam svilenkaste, dugotrajne valove. S praktičnim integriranim stalakom, hladnim vrhom za sigurno rukovanje te LED indikatorom uključenosti, ovaj uvijač donosi udobnost i praktičnost u vašu rutinu oblikovanja kose.

Babyliss Curlers Pro 180 C332E keramički uvijač za kosu prednosti
Foto: Notino
Babyliss Curlers Pro 180 C332E keramički uvijač za kosu karakteristike
Foto: Notino

Babyliss Braun Satin Hair 7 CU 710 uvijač za kosu

Stvorite savršeno valovitu kosu bez brige o oštećenju toplinom uz Braun Satin Hair 7 CU 710 uvijačom za kosu na vrući zrak s integriranom funkcijom ionizacije. S njegovom Satin Protect tehnologijom, vaša kosa će biti zaštićena od toplinskog oštećenja, dok funkcija IONTEC uklanja statički elektricitet i kuštranje, ostavljajući vam sjajnu i glatku kosu.

Babyliss Braun Satin Hair 7 CU 710 uvijač za kosu
Foto: Notino

S ultra-glatkim keramičkim valjkom promjera 24 mm i 5 postavki temperature od 125°C do 185°C, možete nježno oblikovati svoju kosu prema željama. Ovaj uvijač brzo se zagrijava za samo 60 sekundi i ima automatsko isključivanje u slučaju duže neaktivnosti. S praktičnim 2 metra rotirajućim kabelom, ovo je savršen alat za postizanje prekrasnih valovitih frizura.

Kako koristiti Babyliss Curl Secret automatski uvijač za kosu?

Korištenje Babyliss Curl Secret može biti malo izazovno ako ga koristite po prvi put, ali s vježbom ćete postati bolji. Evo koraka za korištenje Babyliss Curl Secret uređaja:

Korak 1: Priprema kose

 • Osigurajte da je vaša kosa čista i potpuno suha.
 • Temeljito raspetljajte kosu kako biste izbjegli zapetljavanje tijekom procesa uvijanja.
 • Ako želite, možete koristiti sprej za toplinsku zaštitu kako biste zaštitili kosu od oštećenja vrućinom.

Korak 2: Podijelite kosu na dijelove

 • Da biste olakšali rad, podijelite kosu na manje dijelove širine oko 3 centimetra. Možete koristiti ukosnice ili gumice kako biste zadržali dijelove odvojenima.

Korak 3: Uvijanje kose

 • Umetnite dio kose u otvor uvijača s otvorenim dijelom valjka okrenutim prema glavi.
 • Čvrsto zatvorite ručke uređaja kako biste započeli proces uvijanja. Uređaj će automatski usisati kosu i početi je uvijati.
 • Držite uređaj u istom položaju dok ne čujete prvi zvučni signal, što označava da je kosa ušla u valjak.
 • Nakon što čujete četiri uzastopna zvučna signala, što ukazuje na završetak uvijanja, nježno otpustite ručke i izvucite uređaj iz kose.

Korak 4: Kovrče

 • Ne češljajte ili čeprkajte kovrče odmah nakon uvijanja jer bi to moglo uzrokovati da se raspadnu.
 • Ako želite dodatnu postojanost, možete lagano poprskati sprejom za fiksiranje kovrča po kosi.

Važno je imati na umu da će vam trebati malo vremena i vježbe da postignete savršene kovrče s Babyliss Curl Secret uređajem. Nakon nekoliko pokušaja, postat ćete sve vještiji u korištenju ovog uređaja i postizanju željenih rezultata.

Kako koristiti Babyliss Curl Secret automatski uvijač za kosu
Foto: Notino
Kako koristiti Babyliss automatski uvijač za kosu

Da li se isplati kupiti Babyliss uvijač za kosu?

Babyliss automatski uvijač za kosu je odličan izbor za one koji žele prekrasne kovrče bez puno truda. Iako može biti potrebno malo vremena da se nauči kako ga pravilno koristiti, nakon što to svladate, dobivate jednostavan način za postizanje fantastičnih rezultata.

Automatsko uvijanje olakšava proces i štedi vrijeme, čineći ovaj proizvod privlačnim za mnoge. Ako volite izgled kovrdžave kose, definitivno biste trebali razmotriti Babyliss automatski uvijač kao svoj novi saveznik za oblikovanje kose.

Gdje ih možete kupiti i koja je njihova cijena?

Babyliss uvijače za kosu možete kupiti na nekoliko različitih mjesta, uključujući:

 • Trgovine za kućanske aparate i elektroniku: Većina većih trgovina koje prodaju kućanske aparate i elektroniku, poput trgovačkih lanaca, obično ima Babyliss uvijače za kosu u ponudi.
 • Specijalizirane trgovine za kosu i ljepotu: Trgovine specijalizirane za proizvode za kosu i ljepotu često nude širok izbor Babyliss proizvoda, uključujući i uvijače.
 • Online trgovine: Mnoge online trgovine i webshopovi nude Babyliss proizvode, uključujući i uvijače za kosu.
 • Babyliss službena web stranica: Ako želite jamstvo kvalitete i originalnosti, možete posjetiti službenu web stranicu Babyliss-a i tamo pronaći informacije o njihovim proizvodima i mogućnosti online kupovine.

Prije kupnje uvijača, preporučujem da istražite različite modele i čitate recenzije kako biste odabrali onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i tipu kose. Također, provjerite kod prodavatelja da li možete vratiti proizvod ako niste potpuno zadovoljni.

Cijene Babyliss uvijača za kosu mogu značajno varirati ovisno o modelu, funkcijama i trgovini u kojoj ih kupujete. Općenito, Babyliss uvijači za kosu su dostupni u različitim cjenovnim rangovima, s početnim cijenama za osnovne modele i višim cijenama za naprednije modele s dodatnim funkcijama.

Komentariši