fbpx
notino popust

Dyson fen za kosu: Top 6 Modela

Dyson fen za kosu

Kroz protekle godine, svjedočili smo brojnim proizvodima koji su promijenili način na koji oblikujemo i njegujemo svoju kosu. Nakon popularnih robot usisavača i IPL uređaja, jedan proizvod se izdvojio kao prava senzacija među ženama širom svijeta – Dyson Airwrap fen za stiliziranje i sušenje kose.

Ovaj uređaj koristi najnoviju tehnologiju koja je povezana s oblikovanjem kose, ali je li cijela buka oko njega opravdana? U nastavku ćemo razmotriti karakteristike Dyson Airwrap uređaja i ocijeniti je li zaista revolucionarni proizvod koji olakšava svakodnevnu rutinu oblikovanja kose.

Dyson fen

Po čemu se Dyson fen izdvaja od ostalih fenova?

Dyson Airwrap uređaj izdvaja se od ostalih proizvoda za oblikovanje kose na nekoliko načina:

 • Istovremeno sušenje i oblikovanje kose: Ovo je ključna značajka koja čini Dyson Airwrap uređaj posebnim. Umjesto da koristite dva različita uređaja – fen za kosu i uređaj za oblikovanje, ovaj uređaj omogućuje da istovremeno sušite i oblikujete kosu.
 • Raznovrsni nastavci: Uređaj dolazi s različitim nastavcima koji vam omogućuju postizanje različitih stilova, kao što su valovi, kovrče, zaglađivanje kose i dodavanje volumena. To pruža fleksibilnost i raznolikost u oblikovanju kose.
 • Coanda efekt: Ova tehnologija, koja se temelji na znanosti zraka i kose, omogućuje uređaju da nježno oblikuje kosu bez ekstremne topline ili potrebe za uvijanjem ili povlačenjem kose. Umjesto toga, kosa se privlači prema nastavku zahvaljujući Coanda efektu, čime se smanjuje rizik od oštećenja.
 • Prilagodljive brzine i topline: Dyson Airwrap omogućuje korisnicima odabir između tri brzine puhanja zraka i tri postavke topline. To omogućuje prilagodbu uređaja ovisno o tipu kose i željenom stilu.
 • Hladni zrak za učvršćivanje frizure: Nakon oblikovanja, uređaj omogućuje korištenje hladnog zraka kako bi se frizura učvrstila i produžila njezinu trajnost.

Sve ove karakteristike zajedno čine Dyson Airwrap uređajem inovativno rješenje za oblikovanje kose koje kombinira tehnologiju, brzinu i nježnost prema kosi, što ga izdvaja od tradicionalnih uređaja za oblikovanje kose.

Dyson fen nastavci

Dyson Airwrap fen dolazi s raznovrsnim nastavcima za oblikovanje kose, svaki dizajniran za specifične potrebe i stilove oblikovanja. Evo objašnjenja za svaki od tih nastavaka:

Dyson fen nastavci
 1. 30 mm i 40 mm Airwrap cijevi: Ovi nastavci su namijenjeni za stvaranje valova i kovrča. Veći nastavak (40 mm) koristi se za stvaranje voluminoznih valova, dok se manji nastavak (30 mm) koristi za uske i definirane kovrče. Ovisno o željenom izgledu, korisnik može odabrati odgovarajući nastavak za oblikovanje kose.
 2. Čvrsta i mekana četka za zaglađivanje: Ovi nastavci se koriste za zaglađivanje kose. Čvrsta četka se preporučuje za kosu koja je tvrđa ili teže se oblikuje, jer omogućuje veću kontrolu i ravnanje kose. Meka četka, s druge strane, idealna je za kosu koja je prirodno ravna i lakše se oblikuje, jer će nježnije omekšati i zagladiti kosu.
 3. Okrugla četka za volumen: Ovaj nastavak se koristi za postizanje “blowout” efekta, što znači stvaranje punoće i volumena kosi. Okrugla četka za volumen pomaže podizanju korijena kose i oblikovanju voluminozne frizure.
 4. Dodatak za pred-oblikovanje: Dodatak za pred-oblikovanje je nastavak koji se koristi dok je kosa još vlažna. Koristi se prije samog oblikovanja kako bi se kosa pripremila za sljedeći korak. Ovaj nastavak pomaže da se kosa brže osuši i oblikuje, čime se olakšava postizanje željenog stila.
 5. Koncentrator za oblikovanje: Ovaj nastavak vam omogućuje da stvarate valove ili ravnete kosu, dajući vam potpunu kontrolu nad svojim stilom. Bez obzira želite li elegantne kovrče ili ravnu kosu, koncentrator će vam pomoći postići željeni izgled.
 6. Difuzor: Difuzor je višenamjenski nastavak koji vam omogućuje kontrolu nad kovrčama ili dodavanje volumena. Možete ga koristiti kako biste oblikovali kovrče ili stvorili pokret na ravnoj kosi. To je odličan dodatak za raznovrsno oblikovanje.
 7. Nježan zračni nastavak: Ovaj nastavak dodaje volumen korijenu kose i pruža teksturu duž cijele kose. Bez obzira želite li dignuti korijenje ili dodati dimenziju svojoj kosi, nježan zračni nastavak će vam pomoći postići željeni izgled.
 8. Češalj sa širokim zubcima je odličan alat za različite svrhe. Prvo, možete ga koristiti za produljivanje kose, nježno raščešljavajući kosu bez oštećenja ili kidanja zahvaljujući širokim zubcima koji omogućuju ravnomjerno češljanje kroz duljinu kose. Drugo, ovaj češalj je koristan i za kreiranje kovrča. Nakon što oblikujete kovrče, možete ih nježno raščešljati češljem sa širokim zubcima kako biste postigli prirodan i valovit izgled.

S ovim različitim nastavcima, Dyson Airwrap uređaj omogućuje korisnicima raznolikost i prilagodbu prilikom oblikovanja kose, bez potrebe za više različitih uređaja. Ovo čini uređaj praktičnim i učinkovitim alatom za njegu i oblikovanje kose.

Kako funkcioniše Dyson fen?

Dyson Supersonic fen za kosu koristi naprednu tehnologiju kako bi sačuvao zdravlje i sjaj vaše kose. Ono što ga izdvaja od ostalih je pametna kontrola topline koja prati temperaturu zraka više od 40 puta u sekundi. Ovaj sistem osigurava da temperatura zraka ostane unutar sigurnih granica i sprječava pretjerano zagrijavanje kose, čime se štiti od oštećenja.

Kada fen za kosu otkrije da temperatura zraka prelazi sigurne granice, automatski smanjuje toplinu kako bi se spriječilo pregrijavanje. Ova precizna kontrola topline čuva strukturu kose i sprječava da se poroznost vlasi povećava. Kako rezultat toga, kosa zadržava svoj prirodni sjaj.

Oštećena kosa, koja je često rezultat pretjerane topline, ima tendenciju raspršivati svjetlost u raznim smjerovima, što rezultira manjim reflektiranim svjetlom i manjim sjajem. Dyson Supersonic fen za kosu štiti kosu od ovakvih oštećenja i pomaže joj da reflektira svjetlost na jedan način, čineći je sjajnom i zdravom.

Uz preciznu kontrolu topline, Dyson Supersonic koristi i druge inovacije poput bržeg sušenja i kontroliranog zračnog tlaka kako bi pružio optimalne rezultate bez oštećenja kose.

Kako Dyson fen funkcionise
Kako Dyson fen radi

Prednosti i mane Dyson fena za kosu

Dojmovi kupaca o Dyson Airwrap uređaju za oblikovanje i sušenje kose često odražavaju pozitivne i negativne karakteristike ovog proizvoda. Evo nekoliko učestalih komentara koje kupci ističu:

Prednosti:

 • Jednostavnost korištenja: Iako se neki korisnici na početku moraju prilagoditi novoj tehnologiji, većina korisnika naglašava da je uređaj relativno jednostavan za upotrebu. Prisutnost video tutorijala na YouTube-u i drugim platformama pomaže korisnicima da brže nauče kako postići željeni izgled.
 • Sigurnost prilikom korištenja: Dyson Airwrap uređaj koristi inovativni Coanda efekt koji privlači kosu prema nastavku, čime se smanjuje rizik od zapetljavanja ili oštećenja kose. Ova sigurnosna značajka daje korisnicima veću sigurnost prilikom oblikovanja kose. Također, niste primijetili da vas zapeče vrući zrak, što dodatno ukazuje na njegovu sigurnost.
 • Višenamjenskost: Mnogi korisnici cijene činjenicu da ovaj uređaj omogućuje oblikovanje kose na različite načine, što ga čini višenamjenskim alatom za njegu kose. To znači da ne moraju kupovati više različitih uređaja za različite stilove. Uređaj je koristan za različite tipove kose, uključujući i kosu s pramenovima. Možete ga koristiti za ravnanje i oblikovanje bez oštećenja kose. Mnoge žene cijene Dyson Airwrap jer omogućuje jednostavno oblikovanje šiški, čak i ako su iste dužine kao i ostatak kose. Dyson Airwrap dodaje volumen vašoj kosi i omogućuje vam stvaranje različitih stilova, uključujući lokne, ravnanje i blowout efekt.
 • Inovativna tehnologija: Dyson Airwrap koristi naprednu tehnologiju kako bi oblikovao kosu bez ekstremne topline, što može smanjiti oštećenje kose. To je posebno važno za korisnike koji brinu o zdravlju svoje kose.

Mane:

 • Cijena: Najčešći negativan aspekt koji se spominje je visoka cijena Dyson Airwrap uređaja. Neki kupci mogu smatrati da je proizvod skup, iako drugi tvrde da opravdava svoju cijenu svojom funkcionalnošću i učinkovitošću.
 • Trajnost frizure: Neki korisnici su primijetili da frizura koju su postigli s Dyson Airwrap uređajem nije uvijek trajala dugo. Trajnost frizure može ovisiti o tipu kose i vrsti proizvoda za oblikovanje koji se koristi, pa rezultati mogu varirati.

U konačnici, iskustvo s Dyson Airwrap uređajem može se razlikovati od osobe do osobe, ovisno o njihovim potrebama, tipu kose i stilovima oblikovanja koje preferiraju. Oni koji su voljni investirati u ovaj proizvod i nauče ga pravilno koristiti često su zadovoljni njegovim performansama i inovativnim značajkama.

Cijena Dyson fena za kosu i gdje ga kupiti

Dyson Airwrap uređaj možete pronaći u različitim trgovinama i online prodavnicama. Na hrvatskoj stranici brenda Dyson, možete pronaći popis trgovina i online prodajnih mjesta gdje možete kupiti njihove proizvode. Cijena Dyson Airwrap uređaja varira ovisno o modelu i dodacima koji dolaze u paketu, ali se obično kreće oko 450 Eura.

Važno je napomenuti da Dyson obično nudi dvogodišnje jamstvo na svoje proizvode, što dodatno pruža sigurnost potrošačima koji se odluče za ovaj uređaj.

S obzirom na inovativnu tehnologiju i pozitivne recenzije koje ste naveli, mnogi korisnici smatraju da je investicija u Dyson Airwrap vrijedna, posebno ako žele oblikovati kosu kod kuće bez potrebe za posjetom frizeru.

Top 6 Dyson fenova za savršeno oblikovanu kosu

Dyson fenovi za kosu predstavljaju revoluciju u svijetu friziranja i sušenja kose. S njihovom naprednom tehnologijom, nježnim sušenjem i inovativnim funkcijama, postizanje savršene frizure nikada nije bilo lakše.

U ovom tesktu predstavit ćemo vam pet najboljih Dyson fenova koji će vam pomoći da imate zdravu i sjajnu kosu, bez kompromisa. Saznajte više o ovim izvanrednim uređajima i otkrijte koji je idealan za vaše potrebe.

Dyson Supersonic HD07 Black/Grey

Fen za kosu Dyson Supersonic HD07 Black/Grey ne samo da će transformirati vašu jutarnju rutinu, već će i očarati vašu kosu. Ovaj čarobni uređaj omogućuje vam nježno sušenje kose bez straha od oštećenja uzrokovanih visokim temperaturama. Dok drugi uređaji opterećuju vaše predivne vlasi, Dyson Supersonic HD07 se brine za zdravlje i sjaj vaše kose.

Dyson Supersonic HD07 Black/Grey
Foto: Notino

Snažan digitalni motor Dyson V9 donosi vam strujanje zraka koje će vas oduševiti svojom snagom. No, ovdje nema mjesta žrtvovanju zdravlja kose zbog brzine. Pametna regulacija temperature, koja mjeri izlaznu temperaturu zraka više od četrdeset puta u sekundi, osigurava da vaša kosa ostane ne samo suha, već i zaštićena.

Ako ste ikada sanjali o savršenom oblikovanju frizure, Dyson Supersonic HD07 je tu da vam pomogne. U paketu se nalazi pet magnetnih nastavaka koji se lako stavljaju i mijenjaju tijekom oblikovanja. Zaboravite na neposlušne vlasi! Nastavak protiv stršanja kose će ih nježno sakriti pod duže vlasi, čineći vašu frizuru besprijekorno glatkom.

Osim što brine za kosu, ovaj uređaj čini i vašu jutarnju rutinu bržom i jednostavnijom. Funkcija Cold Shot omogućuje vam trenutačno hlađenje zraka i učvršćivanje frizure u tren oka.

Kad ste napravili čudo sa svojom kosom, Dyson Supersonic HD07 je tu da vam pokaže svoju nježnu stranu. Funkcija ionizacije uklanja statički elektricitet, ostavljajući vašu kosu zdravom, sjajnom i spremnom za osvajanje svijeta.

Ovaj uređaj nije samo fen za kosu, već prava čarolija koja će vašu kosu pretvoriti u umjetničko djelo. Neka vaša frizura govori priču, a Dyson Supersonic HD07 je vaš vjerni saveznik na tom putovanju.

Prednosti Dyson Supersonic HD07 fena za kosu:

 • Brzo sušenje: Zahvaljujući digitalnom motoru Dyson V9 i tehnologiji Air Multiplier™, brzo suši kosu.
 • Zaštita od oštećenja: Pametna regulacija temperature mjeri izlaznu temperaturu zraka više od četrdeset puta u sekundi, čime sprječava oštećenje kose uzrokovano visokim temperaturama.
 • Višenamjenski fen: Fen dolazi s četiri postavke temperature (100°C, 80°C, 60°C, 28°C) i tri postavke brzine, omogućujući prilagodbu sušenja različitim tipovima kose i potrebama oblikovanja.
 • Snažan motor: Digitalni motor Dyson V9 razvija do 110.000 okretaja u minuti za brzo i učinkovito sušenje.
 • Funkcija hlađenja: Funkcija Cold Shot omogućuje trenutačno hlađenje zraka za učvršćivanje frizure.
 • Uklanjanje statičkog elektriciteta: Funkcija ionizacije pomaže ukloniti statički elektricitet iz kose.
 • Snaga i strujanje zraka: Fen ima snagu od 1600 W i strujanje zraka od 41 litra u sekundi za brze rezultate.
 • Praktičnost: Dolazi s raznovrsnim dodacima kao što su nastavak protiv statičkog elektriciteta, nastavak za nježno sušenje, difuzor, koncentrator, češalj sa širokim zupcima te protuklizna podloga za stabilno postavljanje sušila.

Ove značajke čine Dyson Supersonic HD07 fen za kosu iznimno učinkovitim i prilagodljivim uređajem za njegu i oblikovanje kose.

Dyson Supersonic HD07 Black Grey karakterstike
Foto: Notino
Dyson Supersonic HD07 Black Grey prednosti
Foto: NotinoFoto: Notino

Dyson Supersonic Origin Black/Grey

Očaravajuća kosa bez kompromisa: Dyson Supersonic Origin Black/Grey fen za kosu je tvoj saveznik u borbi protiv oštećenja uzrokovanih visokim temperaturama prilikom sušenja. Ovaj pametni uređaj stalno mjeri temperaturu zraka više od 40 puta u sekundi, sprječavajući prekomjerno izlaganje ekstremnoj toplini. Snažan motor pruža brzo i učinkovito sušenje, ostavljajući tvoju kosu glatkom i sjajnom, bez znakova kuštravosti.

Snažan fen za kosu Dyson Supersonic pruža brzo sušenje kose bez ekstremnih temperatura, štiti kosu od oštećenja i gubitka sjaja, omogućuje precizno oblikovanje frizure s magnetnim nastavcima, te brzo hlađenje i učvršćivanje frizure pomoću funkcije hladnog šoka.

Dyson Supersonic Origin Black Grey
Foto: Notino

Izvanredne karakteristike:

 • Brzo i nježno sušenje: Suši kosu brzo i nježno, štiteći je od oštećenja uzrokovanih ekstremnom toplinom.
 • Air Multiplier™ tehnologija: Kontrolirani mlaz zraka za brzo sušenje.
 • Smanjuje kuštravost i statički elektricitet: Povećava glatkoću i smanjuje kuštravost i statički elektricitet kose.
 • Učvršćivanje frizure: Funkcija hladnog zraka pomaže učvrstiti frizuru nakon oblikovanja.
 • Očuvanje sjaja kose: Pomaže u očuvanju prirodnog sjaja kose.
 • Precizno oblikovanje: Dolazi s magnetnim koncentratorom za točnije oblikovanje kose.
 • Motor: Digitalni motor Dyson V9 (do 110.000 obrtaja u minuti).
 • Postavke topline: 4 precizne postavke topline (28°C, 60°C, 80°C, 100°C).
 • Brzine: 3 stupnja brzine (niska, srednja, visoka).
 • Funkcija hladnog šoka: Da, za učvršćivanje frizure nakon oblikovanja.
 • Protok zraka: 13 l/s.
 • Kabel duljine: 2,8 metara.
 • Masa: 0,66 kg.
 • Snaga: 1600 W.
 • Poklopac filtera: Lako se skida za čišćenje.
Dyson Supersonic Origin Black Grey karakteristike
Foto: Notino
Dyson Supersonic Origin Black Grey prednosti
Foto: Notino

Dyson Supersonic HD07 Blue Blush

Pripremite se za brzo sušenje i oblikovanje kose jer Dyson Supersonic HD07 Blue Blush donosi inovaciju u svijet frizura. Ovaj fen za kosu nije samo još jedan uređaj u nizu, već prava čarolija za vašu kosu. Otkrijte kako nježno sušenje, brza regulacija brzine i zaštita od topline mogu transformirati vašu frizuru iz snova.

Dyson Supersonic HD07 Blue Blush
Foto: Notino

Njegove izvanredne karakteristike uključuju:

 • Nježno sušenje kose.
 • Prilagodljivu brzinu sušenja.
 • Zaštita kose od oštećenja uzrokovanog toplinom.
 • Očuvanje zdravog izgleda kose.
 • Funkcija hladnog zraka za fiksiranje frizure.
 • Sprječavanje neposlušnih i naelektriziranih vlasi.
Dyson Supersonic HD07 Blue Blush karakteristike
Foto: Notino
Dyson Supersonic HD07 Blue Blush prednosti
Foto: Notino

Dyson Supersonic HD07 Grey/Fuchsia

Dyson Supersonic HD07 Grey/Fuchsia fen za kosu donosi revoluciju u svijetu sušenja kose. Snažan digitalni motor Dyson V9 stvara impresivno strujanje zraka od čak 41 litre u sekundi, omogućavajući brzo sušenje kose i lako oblikovanje frizure. Ovo sušilo koristi pametan sustav koji regulira temperaturu čak 40 puta u sekundi, čime se sprječava oštećenje kose uzrokovano ekstremnom toplinom.

Dyson Supersonic HD07 Grey Fuchsia fen za kosu
Foto: Notino

Jedinstveni magnetni nastavci ovog sušila ne pregrijavaju se tijekom upotrebe, što olakšava oblikovanje kose i omogućuje raznolike načine stiliziranja. Fen ima četiri postavke temperature, uključujući i brzo sušenje, nježno sušenje i opciju brzog hlađenja i učvršćivanja frizure na 28°C.

Osim što brzo i nježno suši kosu, Dyson Supersonic fen za kosu također je lagan i ergonomski dizajniran za udobno rukovanje. Pogodan je za sve tipove kose i omogućuje precizno oblikovanje bez oštećenja. Rezultat korištenja ovog sušila je zdrava i prekrasno sjajna kosa.

Tehničke specifikacije uključuju digitalni motor Dyson V9 s brzinom od 110 000 okretaja u minuti, pametnu regulaciju temperature koja mjeri izlaznu temperaturu zraka čak četrdeset puta u sekundi, te tehnologiju Air Multiplier za brzo sušenje.

Fen dolazi s dodacima poput nastavka za nježno sušenje kose, koncentratora za oblikovanje, mlaznice za zaglađivanje frizure i difuzora za oblikovanje preciznih kovrča i valova. Dyson Supersonic fen za kosu je jednostavno fantastičan fen koje će transformirati vašu rutinu oblikovanja kose.

Dyson Supersonic HD07 Grey Fuchsia karakteristike
Foto: Notino
Dyson Supersonic HD07 Grey Fuchsia prednosti
Foto: Notino

Dyson Supersonic HD07 Silver/Copper

Dyson Supersonic HD07 Silver/Copper fen za kosu je opremljen snažnim digitalnim motorom Dyson V9 koji koristi tehnologiju Air Multiplier za vrlo brzo sušenje kose. U pakiranju dolazi pet magnetnih nastavaka koji se lako stavljaju i mijenjaju tijekom oblikovanja frizure. Nastavak protiv stršanja kose je posebno koristan jer omogućuje sakrivanje kraćih i neposlušnih vlasi pod duže, stvarajući glatku i urednu frizuru.

Dyson Supersonic HD07 Silver Copper
Foto: Notino

Fen također nudi funkciju brzog hlađenja i učvršćivanja frizure te funkciju ionizacije koja uklanja statički elektricitet. S tri postavke brzine i četiri postavke temperature (100 °C, 80 °C, 60 °C i 28 °C), možete prilagoditi sušenje vašim potrebama. Fen je lagano i ergonomski dizajnirano za udobno rukovanje te je pogodno za sve tipove kose. Kao rezultat korištenja ovog fena, vaša kosa će ostati zdrava i prekrasno sjajna.

Uz dodatke kao što su nastavak protiv statičkog elektriciteta, nastavak za nježno sušenje, difuzor, koncentrator i češalj sa širokim zupcima, Dyson Supersonic HD07 Silver/Copper je sve što vam treba za brzo i nježno sušenje kose te oblikovanje različitih frizura. Fen također dolazi s protukliznom podlogom za stabilno i sigurno korištenje.

Dyson Supersonic HD07 Silver Copper karakteristike
Foto: Notino
Dyson Supersonic HD07 Silver Copper prednosti
Foto: Notino

Dyson Supersonic HD07 Prussian Blue/Copper

Pripremite se da vas vaša frizura nikada više ne iznevjeri jer Dyson Supersonic HD07 Prussian Blue/Copper stiže u pomoć. Ovaj fen za kosu je mnogo više od običnog alata za sušenje – to je čarobni fen za transformaciju vaše kose. Nježno sušenje, prilagodljiva brzina, zaštita od topline i funkcija ionizacije samo su neki od čarobnih trikova koje ovaj uređaj nudi. Priuštite svojoj kosi luksuz koji zaslužuje.

Dyson Supersonic HD07 Prussian Blue Copper
Foto: Notino

Otkrijte njegove karakteristike:

 • Nježno suši kosu poput svile.
 • Prilagodite brzinu sušenja prema svojim potrebama.
 • Bez straha od oštećenja toplinom – vaša kosa će ostati zdrava i sjajna.
 • Aktivira funkciju ionizacije za smanjenje neposlušnih vlasi.

Da li je isplati kupiti Dyson fen za kosu?

Dyson fenovi su poznati po svojoj visokoj kvaliteti i inovativnoj tehnologiji, ali su također i skuplji od mnogih drugih fenova na tržištu.

Ako vam je važna briga za zdravlje i izgled kose, te ako ste spremni investirati u visokokvalitetan proizvod, Dyson fen može biti odličan izbor. Većina korisnika ima pozitivna iskustva s ovim proizvodom i smatra da se isplati uložiti u njega, pogotovo ako žele oblikovati kosu kod kuće i izbjeći česte posjete frizeru.

Prije kupnje, razmotrite svoje potrebe, proračun i koliko često ćete koristiti fen, te istražite različite modele kako biste pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim zahtjevima.

Također, treba imati na umu da će trebati vremena i prakse da se postigne željeni rezultat, pa je preporučljivo isprobati uređaj prije kupnje i razmotriti sve opcije.

Komentariši