fbpx
notino popust

Najava novih Pokemona: Spremite se za dolazak uzbudljivih novih stvorenja!

Pokemon Sleep

Pokemon Sleep je nova aplikacija u Pokemon franšizi koja koristi likove iz popularne serije videoigara za praćenje kvalitete sna korisnika. Aplikacija je najavljena prije četiri godine i sada će napokon biti dostupna krajem srpnja. Umjesto tradicionalne videoigre, Pokemon Sleep je dizajniran kao alat za praćenje sna.

Korisnici će se povezivati sa Snorlaxom, pospanim pokemonom, tako da spavaju. Aplikacija koristi različite senzore na pametnom telefonu kako bi pratila kretanje i zvukove tijekom sna te dodjeljuje bodove Snorlaxu na temelju kvalitete sna. Korisnici će privući druge pospane pokemone koji će im darovati rijetke “stilove sna”.

Aplikacija nudi razne opcije praćenja sna, uključujući praćenje meškoljenja, hrkanja i drugih aktivnosti tijekom noći. Pokemon Sleep se ne povezuje s drugim zdravstvenim aplikacijama, već se može koristiti s Pokemon Go Plus narukvicom za praćenje sna. Aplikacija će biti besplatno dostupna za preuzimanje.

Source: Pokemon.com

Pokemon Sleep

Pokemon Sleep je nova igra u Pokemon franšizi koja se fokusira na praćenje kvalitete sna korisnika. Igru možete igrati tako da postavite svoj pametni telefon uz jastuk dok spavate. Ovisno o kvaliteti vašeg sna, osvajate bodove i otkrivate različite stilove spavanja Pokémona.

Glavni likovi u igri su Snorlax i profesor Neroli koji proučavaju stilove spavanja Pokémona. Također, možete koristiti Pokémon GO Plus + uređaj koji vam omogućava da pratite svoj san i dobijete upute od Pikachu-a. Pokémon Sleep će biti dostupan širom svijeta, osim određenih regija, u ljeto 2023., dok će Pokémon GO Plus + biti objavljen 14. srpnja 2023. godine.

Source: Pokemon.com

Saznajte kako se igra Pokemon Sleep i uplovite u svijet snova!

U našem pregledu Pokémon Sleep igre, uspjeli smo pronaći različite Pokemone poput Riolu, Squirtle, Pichu i Sudowoodo, svaki sa svojim stilom spavanja. Postoji ukupno tri stila spavanja koji određuju vrstu Pokemona koje možete pronaći. Igra se odvija u dnevnim ciklusima, pri čemu noćni režim omogućava postavljanje vašeg Pokemona da spava.

Međutim, više elemenata igre se odvija u jutarnjem i popodnevnom ciklusu. U jutarnjem ciklusu imate priliku pronaći različite Pokemone i čak ih regrutirati nudeći im Poke kekse. Ti Poké keksi se zatim koriste za pomoć Snorlaxu u rastu u popodnevnom ciklusu.

Pokemon Sleep profesor Neroli
Source: Pokemon.com

U Pokemon Sleep igri, svaki Pokemon pomagač ima vlastitu prirodu i specijalne efekte koji pomažu u pronalaženju određenih predmeta. Ti predmeti se koriste za pripremu obroka za Snorlax.

Možete mu dati tri velika obroka svaki dan, dok će tijekom dana grickati bobičasto voće. Obroci imaju nivo koji se može povećati, a svaki Snorlax koji dobijete će imati drugačiji ukus, što zahtijeva promjenu sastojaka s različitim Pokemonima. Predmeti se dobijaju dodirivanjem Pokemona koji će ih baciti na pod.

Svaki Pokemon ima određene sastojke koje može pokupiti, a vrijeme potrebno za sakupljanje ovisi o vrsti predmeta. Priroda Pokemona utječe na povećanje jednog elementa dok smanjuje drugi, pa je važno izgraditi raznoliki tim pomagača kako bi se razvijao Snorlax i pronalazili razni Pokemoni.

U Pokemon Sleep igri, Pokemon pomoćnici mogu se podići na viši nivo hranjenjem raznim predmetima, uglavnom Poke keksima. Postoji ograničenje od 100 nivoa kao u većini Pokemon igara, a kako postignete određene nivoe, otključavate nove podvještine koje pružaju dodatna pojačanja. Također, Pokemoni se mogu razvijati koristeći Species Candy i određene predmete poput Thunder Stone-a i Linking Cord-a, slično kao u glavnim igrama serijala Pokemon.

Pomagači također mogu iskusiti umor kako vrijeme odmiče, pa će im biti potrebno pojačanje kako bi ostali efikasni u igri.

Dodatno, igra vam omogućava promjenu karakteristika kampa koristeći različite vrste kampova i tamjana. Ovi elementi imaju posebne efekte koji utječu kako na Snorlaxa, tako i na vaše vlastite Pokemone. Prilagođavanje kampa i odabir odgovarajućih karakteristika može vam pomoći u unapređenju i razvoju vašeg tima Pokemona.

Pokemon Sleep – San postaje avantura

Istražujte svijet spavanja Pokemona i skupljajte različite stilove spavanja dok hranite Snorlaxa i sarađujete sa svojim vjernim timom Pokemon pomagača. Zaronite u dubinu ove igre koja vas neće ostaviti ravnodušnim i iskusite čaroliju snova koja se pretvara u uzbudljivu avanturu. Neka vaš san postane putovanje prepuno iznenađenja i otkrića, dok sakupljate svoju punu kolekciju Pokémona i postajete pravi majstor svijeta Pokémon Sleepa.

Pokemon Sleep aplikacija
Source: Pokemon.com

Komentariši