fbpx
notino popust

Neograničena zabava na dohvat ruke – Xbox Game Pass dostupan u Bosni i Hercegovini i zemljama regiona!

PC Game Pass

PC Game Pass je Microsoftova pretplatnička usluga za PC igre koja omogućava korisnicima neograničen pristup velikom broju igara iz biblioteke koju redovno ažuriraju. Do sada, ova usluga je bila dostupna u određenim zemljama, među kojima Bosna i Hercegovina nije bila uključena.

Microsoft je najavio da će proširiti dostupnost PC Game Passa u 40 novih zemalja. Ovo su samo neke od njih: Bosna i Hercegovina, Albanija, Hrvatska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija!

Od jučer, Microsoft je omogućio korisnicima iz Bosne i Hercegovine i zemalja regiona da se prijave i pretplate na PC Game Pass, što znači da će ljubitelji Xbox igara iz te zemlje sada moći pristupiti širokom spektru PC igara koje nudi ova usluga.

Ovo je velika vijest za sve gamere u Bosni i Hercegovini i okolini, jer će imati pristup mnogim popularnim igrama i ekskluzivama za PC, što ranije nije bilo moguće. Pretplatom na PC Game Pass, korisnici će također dobiti pristup novim igrama čim budu dostupne, kao i ekskluzivnim sadržajima i pogodnostima, poput popusta na kupovinu igara i dodataka.

Sve u svemu, ovo je dobra vijest za gamere u Bosni i Hercegovini i njenom regionu što pokazuje kako se Microsoft trudi proširiti svoju uslugu pretplate na nove zemlje i privući nove korisnike.

Kako se pridružiti Xbox Insider programu i isprobati PC Game Pass po posebnoj cijeni?

Općenito, da biste se pridružili Xbox Insider programu, morate preuzeti Xbox Insider Hub aplikaciju i registrirati se za program putem aplikacije. Nakon registracije, možda ćete se morati prijaviti za poseban pretpregled PC Game Pass pretplate koji se nudi po posebnoj cijeni za testiranje prvi mjesec.

Koliko košta PC Game Pass pretplata u Bosni i Hercegovini i zemljama regiona?

Ako su informacije pouzdane, onda je vjerojatno da će cijene pretplate za Xbox Game Pass u Bosni i Hercegovini i regionu biti slične onima u ostalim europskim zemljama, što je u ovom slučaju 9,99 eura mjesečno. Međutim, Microsoft može imati različite cijene za različite regije i tržišta, pa je uvijek najbolje provjeriti službene web stranice ili aplikacije za najnovije cijene i ponude.

Što je PC Game Pass i koje igre su dostupne?

Na PC Game Pass-u se nalazi veliki broj igara, koje se redovito ažuriraju i mijenjaju. Microsoft je objavio da na PC Game Pass-u postoji više od 100 igara, među kojima su neke od najpopularnijih naslova:

 1. Halo: The Master Chief Collection
 2. Forza Horizon 4
 3. Gears 5
 4. Doom Eternal
 5. Minecraft
 6. Age of Empires III: Definitive Edition
 7. Sea of Thieves
 8. The Outer Worlds
 9. Ori and the Will of the Wisps
 10. Grounded
 11. Wasteland 3
 12. Microsoft Flight Simulator
 13. Hellblade: Senua’s Sacrifice
 14. Tell Me Why
 15. State of Decay 2

Ovo su samo neke od igara koje se trenutno nalaze na PC Game Pass-u, a novi naslovi se redovito dodaju. Stoga se mogu očekivati dodatne igre u budućnosti.

Postoji li PC verzija Game Passa?

Da, postoji PC verzija Game Passa koja se naziva “PC Game Pass”. Ova usluga pretplate omogućuje korisnicima pristup velikom broju igara koje su dostupne za igranje na PC-ju. Pretplata na PC Game Pass također omogućuje pristup ekskluzivnim igrama i dodacima, kao i popustima na kupovinu igara.

Korisnici mogu preuzeti PC Game Pass aplikaciju na svoje računalo kako bi preuzeli i igrali igre. Aplikacija vam također omogućuje upravljanje svojim računom, pregled igara i pristup ostalim značajkama usluge.

Je li Game Pass na računalu besplatan?

Ne, Game Pass na računalu nije besplatan. Radi se o pretplatničkoj usluzi koju trebate platiti da biste pristupili njegovoj biblioteci igara. Postoje različiti planovi pretplate koji su dostupni ovisno o vašim potrebama i budžetu.

Uz plaćenu pretplatu, korisnici imaju neograničen pristup velikom broju igara koje se redovito ažuriraju i mijenjaju, kao i pristup ekskluzivnim igrama i dodacima. Pretplata također omogućuje popuste na kupovinu igara i dodataka, kao i pristup drugim značajkama i uslugama koje su dostupne samo pretplatnicima.

Je li PC Game Pass isto što i Xbox Game Pass?

PC Game Pass i Xbox Game Pass su dvije različite pretplatničke usluge koje Microsoft nudi. PC Game Pass je usluga pretplate koja je namijenjena isključivo za PC igre, dok je Xbox Game Pass usluga koja je namijenjena za igre na Xbox konzolama.

Međutim, obje usluge imaju slične značajke i funkcionalnosti. Obje usluge omogućuju korisnicima pristup velikoj biblioteci igara koje se redovito ažuriraju i mijenjaju, kao i pristup ekskluzivnim igrama i dodacima. Osim toga, obje usluge omogućuju pretplatnicima popuste na kupovinu igara i dodataka.

Korisnici koji imaju Xbox Game Pass Ultimate također imaju pristup PC Game Passu i mogu igrati igre na PC-ju putem te usluge. To znači da pretplatnici Xbox Game Pass Ultimate imaju pristup obje usluge i mogu igrati igre na Xbox konzoli i na PC-ju.

Čuva li Game Pass igre zauvijek?

Igre dostupne na Game Passu su dostupne pretplatnicima za vrijeme trajanja pretplate. Kada pretplatnik otkaže pretplatu ili prestane plaćati, igre koje su preuzeli putem Game Passa neće više biti dostupne. Međutim, ako se pretplatnik odluči ponovno pretplatiti na uslugu, igre će ponovno postati dostupne za igranje.

Važno je napomenuti da se Game Pass biblioteka igara redovito mijenja, što znači da igre koje su dostupne na Game Passu u jednom trenutku mogu biti zamijenjene drugim igrama u budućnosti. Ipak, Microsoft obično najavi unaprijed kada će se dogoditi ovakve promjene kako bi korisnici mogli planirati svoje igraće aktivnosti.

Mogu li se PC Game Pass igre igrati nakon što su uklonjene iz biblioteke?

Ako je igra uklonjena iz Game Pass biblioteke, više nije dostupna za preuzimanje ili igranje pretplatnicima. Međutim, ako ste preuzeli igru tijekom vremena kada je bila dostupna na Game Passu, možete i dalje igrati igru na svom računalu sve dok je imate instaliranu.

Ako uklonite igru sa svog računala ili promijenite računalo, a igra više nije dostupna u Game Pass biblioteci, nećete moći preuzeti igru ponovo putem Game Passa. U tom slučaju, morat ćete kupiti igru da biste ju mogli igrati. Stoga je važno da korisnici budu svjesni da igre dostupne na Game Passu nisu zauvijek njihove, već su samo dostupne dok su pretplatnici.

Koliko košta Xbox Game Pass Ultimate pretplata?

Xbox Game Pass Ultimate, koja nudi pretplatnicima pristup igrama na Xbox konzoli, PC-u i mobilnim uređajima, kao i pristup Xbox Live Gold pretplati i raznim drugim značajkama.

Cijena Xbox Game Pass Ultimate pretplate ovisi o regiji i tržištu. U Sjedinjenim Državama, mjesečna cijena Xbox Game Pass Ultimate pretplate iznosi 14,99 dolara. Međutim, cijene se mogu razlikovati u drugim zemljama.

Za najnovije cijene i planove pretplate savjetujem da provjerite službene Microsoftove web stranice ili aplikaciju.

Što je Xbox Game Pass Ultimate pretplata i po čemu se razlikuje od obične pretplate?

Xbox Game Pass Ultimate pretplata je premium usluga koja nudi pristup igrama na Xbox konzoli, PC-u i mobilnim uređajima, kao i pristup Xbox Live Gold pretplati i raznim drugim značajkama. U usporedbi s običnom Xbox Game Pass pretplatom, Xbox Game Pass Ultimate nudi nekoliko dodatnih značajki i pogodnosti, uključujući:

 1. Pristup igrama na PC-u: Pretplatnici Xbox Game Pass Ultimate usluge mogu igrati igre na svom računalu uz pomoć PC verzije Game Passa.
 2. Pristup mobilnim igrama: Pretplatnici mogu igrati igre na mobilnim uređajima uz pomoć xCloud usluge.
 3. Pristup Xbox Live Gold pretplati: Pretplatnici dobivaju pristup Xbox Live Gold pretplati, što im omogućuje igranje igara s drugim igračima online i dobivanje besplatnih igara svaki mjesec.
 4. EA Play pretplata: Pretplatnici dobivaju pristup EA Play pretplati, što im omogućuje igranje nekih od najpopularnijih igara tvrtke EA.
 5. Popusti na kupovinu igara i dodataka: Pretplatnici dobivaju popuste na kupovinu igara i dodataka koje žele kupiti.

Zašto biste trebali kupiti Game Pass pretplatu?

Kupnja Game Pass pretplate može biti odlična opcija za gamere koji traže način da pristupaju velikoj biblioteci igara po povoljnoj cijeni. Pretplata omogućuje pristup preko 100 igara koje se redovito ažuriraju i mijenjaju, što omogućuje korisnicima da isprobaju različite žanrove i stilove igara bez potrebe za kupnjom svake igre zasebno.

Game Pass također omogućuje pristup ekskluzivnim igrama i dodacima, kao i popustima na kupovinu igara i dodataka. Pretplata je fleksibilna, prilagodljiva i jednostavna za upotrebu, što omogućuje korisnicima da igraju igre na računalu ili konzoli, ovisno o njihovoj želji.

Kupnja Game Passa je također odličan način za otkrivanje novih igara i isprobavanje igara koje nisu bile na vašem radaru. Ako ste strastveni gamer, Game Pass pretplata je vrijedna opcija koju biste trebali uzeti u obzir.

REFERENCE:
 1. https://news.xbox.com/en-us/2023/02/28/pc-game-pass-preview-40-new-countries/

Komentariši