fbpx
notino popust

Najveći propusti Emmyja 2023: Serija Yellowstone, Harrison Ford, Selena Gomez i ostali

Yellowstone serija
Photo: PARAMOUNT

Velika iznenađenja Emmy nagrada 2023: Nepravde na popisu nominacija

Jučer su predstavljene nominacije za Emmy nagrade 2023., a s njima i velika iznenađenja. Od serije “Yellowstone” do Meghan Markle, evo najvećih propusta Emmyja.

Danas su predstavljene nominacije za Emmy nagrade 2023., a s njima i velika iznenađenja. Od serije “Yellowstone” do Meghan Markle, evo najvećih propusta Emmyja.

  1. Yellowstone Serija “Yellowstone” osvojila je publiku svojom pet sezona dugom pričom. Usprkos tome, njezini talentirani glumci su ponovno zanemareni. Jedina Emmy nominacija koju su ikad dobili bila je za Izvanredan dizajn produkcije. Njihovi fanovi, naravno, nisu oduševljeni ovom situacijom.
  2. Harrison Ford Ford, zvijezda “Indiane Jonesa”, dospio je u središte pažnje svojom ulogom u prequelu serije “Yellowstone” zvanom “1923”. Osim toga, u seriji “Shrinking” osvojio je publiku svojim osebujnim šarmom i duhovitošću. No, Emmy akademija ga nije prepoznala.
  3. Selena Gomez U seriji “Only Murders in the Building“, Steve Martin i Martin Short dobili su Emmy nominacije, no Gomez, unatoč svojoj iznimnoj ulozi, nije dobila tu čast. Međutim, njezin dokumentarac na Apple TV+, “My Mind & Me”, osvojio je nominaciju za Izvanredan scenarij.
  4. Jesse Eisenberg Lizzy Caplan i Claire Danes nominirane su za seriju “Fleishman Is in Trouble”, no Eisenberg, koji se istaknuo kao Dr. Toby Fleishman, ostao je bez nominacije.
  5. Emma D’Arcy Nakon što je D’Arcy osvojila nominaciju za Zlatni globus za svoju ulogu u seriji “House of the Dragon”, bili smo uvjereni da će dobiti i Emmy nominaciju. Ali, to se nije dogodilo.
  6. Matt Smith Iako je Smith dobio Emmy nominaciju 2018. godine za svoj rad u seriji “The Crown”, ovaj put nije bio na popisu nominacija unatoč svojoj briljantnoj ulozi u seriji “House of the Dragon”. Srećom, serija sama nije zanemarena – osvojila je ukupno devet nominacija.
  7. Dominic West Elizabeth Debicki osvojila je nominaciju za svoju ulogu princeze Diane u seriji “The Crown”, ali West, koji je nezaboravno utjelovio princa Charlesa, nije bio prepoznat.
  8. Harry & Meghan Iako je njihov dokumentarac na Netflixu ostvario visoku gledanost, Emmy akademija ga nije uvrstila na svoj popis.

Nakon ovog pregleda, jasno je da je Emmy akademija ovaj put donijela nekoliko iznenađujućih odluka. Fanovi i kritičari jednako su iznenađeni ovim izostancima i nadaju se boljem prepoznavanju talenta iduće godine.

Komentariši