fbpx
notino popust

Emmezeta kuhinje: Savršena ravnoteža funkcionalnosti estetike i povoljnih cijena

Emmezeta kuhinje

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto gdje se pripremaju ukusni obroci, dijeli porodično vreme i stvaraju dragocjeni trenuci. U potrazi za savršenom kuhinjom, mnogi se okreću Emmezeta kuhinjama – brendu koji je postao sinonim za kvalitet, funkcionalnost i stil.

 1. Kvalitet materijala i izrada: Emmezeta kuhinje ističu se svojom izvanrednom kvalitetom. Koriste se visokokvalitetni materijali kao što su masivno drvo, visokosjajni laminati i inoks čelik kako bi se postigla trajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Svaki element kuhinje pažljivo je izrađen i postavljen kako bi se osigurala dugotrajnost.
 2. Prilagodljivost i funkcionalnost: Emmezeta kuhinje su dizajnirane s naglaskom na prilagodljivost. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili vaše potrebe, možete pronaći kuhinju koja odgovara vašim zahtevima. Pametna organizacija elemenata, dobro osmišljeni ormarići i ladice omogućavaju optimalno iskorišćenje prostora.
 3. Ergonomski dizajn: Dizajn Emmezeta kuhinja prilagođen je kako bi olakšao svakodnevne zadatke u kuhinji. Radne površine su postavljene tako da omogućavaju efikasno pripremanje hrane, a aparati su lako dostupni. Ovo čini kuhanje ugodnim iskustvom.
 4. Estetska privlačnost: Emmezeta kuhinje ne samo da su funkcionalne, već i estetski privlačne. Njihovi dizajni su moderni i elegantni, sa paletom boja i stilova koji se mogu prilagoditi vašem ukusu i enterijeru vašeg doma. Bez obzira da li volite minimalistički ili klasičan izgled, Emmezeta ima rešenje za vas.
 5. Održivost: Emmezeta se takođe ponosi svojom posvećenošću održivosti. Koristeći ekološki prihvatljive materijale i tehnike proizvodnje, brend doprinosi očuvanju okoline.
 6. Pristupačne cijene: Jedna od ključnih prednosti Emmezeta kuhinja je njihova pristupačna cijena u poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu. Ovo čini luksuzno iskustvo stvaranja savršene kuhinje dostupnim mnogima.

Emmezeta kuhinje predstavljaju harmoniju između funkcionalnosti i estetike. Bez obzira na vaše potrebe i želje, ova marka nudi širok spektar opcija kako biste pronašli kuhinju koja će odgovarati vašem životnom stilu i budžetu. Izaberite Emmezetu i pretvorite svoju kuhinju u omiljeni deo svog doma.

kako odabrati Emmezeta kuhinju
Foto: Emmezeta

Što je bitno pri odabiru Emmezeta kuhinje?

Pri odabiru kuhinjskog namještaja važno je uzeti u obzir niz faktora kako biste osigurali da dobijete funkcionalnu, estetski privlačnu i dugotrajnu kuhinju koja odgovara vašim potrebama. Evo nekoliko ključnih stvari koje treba razmotriti:

 1. Prostor i raspored: Prvo morate razmisliti o veličini i rasporedu vaše kuhinje. Odredite koliko prostora imate na raspolaganju i kako želite organizirati kuhinjske elemente kao što su ormarići, radne površine, sudopere i aparati. Pravilno planiranje prostora omogućava efikasnu upotrebu kuhinje.
 2. Materijali: Kvalitetni materijali su ključni za trajnost kuhinjskog namještaja. Drvo, visokokvalitetni laminati, inoks čelik i prirodni kamen često se koriste u izradi kuhinjskog namještaja. Razmislite o tome koje materijale preferirate i koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.
 3. Funkcionalnost: Razmislite o tome kako koristite kuhinju i koji funkcionalni elementi su vam potrebni. To može uključivati organizaciju unutar ormarića, dovoljno radnog prostora, integrirane aparate i ostale detalje koji olakšavaju pripremu hrane i održavanje kuhinje.
 4. Estetika: Važno je da kuhinjski namještaj odgovara stilu vašeg doma i vašem osobnom ukusu. Razmislite o bojama, dizajnu fronti ormarića, ručkama i drugim estetskim elementima kako biste postigli željeni izgled kuhinje.
 5. Održavanje i čišćenje: Praktičnost je ključna. Odaberite materijale i završne obrade koje su lako održavati i čistiti. Kuhinja je prostor koji se često koristi, pa je važno da bude jednostavna za održavanje.
 6. Cijena i budžet: Postavite budžet koji vam je dostupan i držite se njega. Kuhinjski namještaj može varirati u cijeni, pa je važno da unapred znate koliko ste spremni uložiti u svoju kuhinju.
 7. Montaža i instalacija: Razmislite o tome da li ćete sami montirati namještaj ili će vam biti potrebna profesionalna montaža. Ovo može uticati na izbor kuhinje i na ukupne troškove.
 8. Dodatne funkcionalnosti: Moderni kuhinjski namještaj često nudi dodatne funkcionalnosti kao što su meki zatvarajući mehanizmi, organizatori za ladice, integrirani osvjetljenje i još mnogo toga. Razmislite o tim opcijama i kako bi vam mogle olakšati život u kuhinji.
 9. Garancija i servis: Provjerite garanciju i da li proizvođač ima svoj servis.
 10. Pregled i savjetovanje: Preporučljivo je konzultirati se sa stručnjacima za dizajn kuhinje ili prodavcima namještaja kako biste dobili dodatne savjete i informacije o dostupnim opcijama.

Odabir kuhinjskog namještaja je dugoročna investicija, stoga pažljivo razmislite o svakom aspektu kako biste stvorili kuhinju koja će vas zadovoljiti dugi niz godina.

Odabir Emmezeta kuhinje

Kada kupujete kuhinju, obično ćete se susresti s različitim opcijama boja, stila i tipova. Evo kratkog objašnjenja što svaka od ovih opcija obuhvaća:

Boja: Ovdje ćete odabrati boju kuhinjskih elemenata, a to može uključivati izbor boje ormarića, fronti, radnih ploča i drugih površina. Raspoložive boje obično uključuju širok spektar opcija kako biste mogli prilagoditi izgled svoje kuhinje prema svojim željama i unutarnjem uređenju vašeg doma.

Stil: Stil kuhinje odnosi se na opći dizajn i estetiku. Ovdje možete odabrati između različitih stilova, uključujući:

 • Moderno: Suvremeni, čisti i minimalistički dizajn s jednostavnim linijama i glatkim površinama.
 • Klasično: Elegantan i tradicionalan dizajn s detaljima poput ukrasnih profila i uzoraka.
 • Industrijski: Grubi i robustni izgled inspiriran industrijskim prostorima s metalnim i sirovim elementima.
 • Rustikalno: Topao i prirodan dizajn s drvenim elementima i prirodnim teksturama.

Tip: Tip kuhinje odnosi se na način na koji će kuhinja biti organizirana i opremljena. Opcije tipova uključuju:

 • Blok kuhinje sa aparatima: Kuhinja koja uključuje ugradbene aparate kao dio svoje konfiguracije. Ovo može uključivati pećnicu, hladnjak, perilicu posuđa itd.
 • Bez aparata: Kuhinja koja dolazi bez ugradbenih aparata. U ovom slučaju, možete odabrati i dodati aparate prema vlastitim potrebama i željama.

Ovaj odabir boje, stila i tipa kuhinje bit će važan korak u kreiranju kuhinje koja odgovara vašim željama i potrebama te se uklapa u vaš interijer.

Emmezeta kuhinje ponuda

Emmezeta je poznata po širokom asortimanu kuhinjskog namještaja i opreme za kuhinje. Evo što Emmezeta nudi u vezi s kuhinjama i pripadajućom opremom:

 1. Kuhinje “na narudžbu”: Emmezeta vam omogućava da naručite kuhinju po vašim specifičnim potrebama i željama. To znači da možete odabrati materijale, boje, stilove i konfiguraciju kuhinje prema svojim željama. Na taj način možete dobiti potpuno prilagođenu kuhinju koja savršeno odgovara vašem prostoru i ukusu.
 2. Kuhinje “raspoloživo odmah”: Ako vam je potrebna nova kuhinja brzo, Emmezeta takođe nudi opcije “raspoloživo odmah”. Ovo su gotove kuhinje koje su već dizajnirane i spremne za brzu isporuku i montažu. Ove kuhinje često dolaze u standardnim konfiguracijama, ali su i dalje visokokvalitetne i funkcionalne.
 3. Blok kuhinje: Blok kuhinje su kompaktne kuhinje koje se često koriste u manjim prostorima, kao što su apartmani ili kuhinje u otvorenom konceptu. Emmezeta nudi različite modele blok kuhinja koji se mogu lako integrirati u različite prostorne rasporede.
 4. Sudoperi: Emmezeta nudi širok izbor sudopera različitih veličina, oblika i materijala. Možete pronaći inoks čelik, keramiku ili kompozitne sudopere koji će odgovarati vašim potrebama i estetici kuhinje.
 5. Kuhinjske slavine: Za potpunu funkcionalnost kuhinje, Emmezeta nudi raznovrsne kuhinjske slavine. Možete birati između različitih stilova, boja i funkcija slavina kako biste odabrali onu koja odgovara vašem sudoperu i kuhinjskom prostoru.
 6. Kuhinjski elementi: Emmezeta ima širok spektar kuhinjskih elemenata kao što su ormarići, ladice, police i organizatori koji vam pomažu da organizujete prostor u kuhinji na efikasan način. Možete odabrati različite veličine i konfiguracije elemenata prema svojim potrebama.
 7. Kuhinja – akcije i popusti: Emmezeta često nudi akcije i popuste na svoje kuhinje i kuhinjsku opremu. To vam omogućava da dobijete visokokvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama, štedeći pri tom novac.
 8. Kuhinja – novo: Emmezeta redovno ažurira svoju ponudu kuhinja i kuhinjske opreme kako bi pratila najnovije trendove i potrebe kupaca. To znači da možete pronaći nove, inovativne proizvode i dizajne koji će osvježiti izgled i funkcionalnost vaše kuhinje.

Emmezeta je odredište za sve što vam je potrebno za kreiranje savršene kuhinje, bez obzira da li preferirate prilagođena rešenja ili gotove modele. Njihova ponuda uključuje sve, od namještaja do opreme, kako biste stvorili funkcionalan, estetski privlačan i praktičan prostor za pripremu hrane i druženje sa porodicom i prijateljima.

Foto: Emmezeta

3D Emmezeta projektiranje kuhinja

Emmezeta nudi uslugu personaliziranog projektiranja kuhinja kako bi vam pomogli stvoriti idealnu kuhinju prema vašim potrebama i željama. Evo što ova usluga uključuje i što možete očekivati:

 1. Rezervacija Termina: Možete rezervirati termin za projektiranje kuhinje prema vašem rasporedu. Tijekom tog vremena, projektiranje će biti isključivo posvećeno vama.
 2. Stručni Projektanti: Emmezeta ima stručne projektante koji će raditi s vama. Tijekom tog razdoblja od oko dva sata, pomoći će vam identificirati sve vaše potrebe i želje te ih uskladiti s mogućnostima koje Emmezeta nudi.
 3. 3D Projektiranje: Tijekom projektiranja, pratit ćete 3D vizualizaciju na velikom ekranu kako biste dobili jasnu predodžbu o tome kako će vaša kuhinja izgledati.
 4. Pregled Materijala: U Emmezeta poslovnici možete uživo vidjeti i opipati veliki izbor materijala, boja i dodataka kako biste odabrali one koji najbolje odgovaraju vašim željama.
 5. Mjere i Tlocrt: Pripremite mjere, tlocrt i slike prostora, zajedno s pozicijama vodovodnih i plinskih instalacija kako bi projektanti mogli precizno raditi na planiranju.
 6. Izbor Aparata i Opreme: Možete opremiti svoju buduću kuhinju s aparatima i opremom različitih proizvođača. Emmezeta surađuje s partnerima koji imaju osiguranu servisnu mrežu i jamstva za svoje proizvode.
 7. Cijena Usluge: Za uslugu projektiranja kuhinje, plaća se iznos od 20 EUR (150,69 kn). Uključuje 2 sata projektiranja, nakon čega ćete dobiti kompletnu projektnu dokumentaciju.
 8. Povrat Sredstava: Kupci koji rezerviraju i plate uslugu projektiranja kuhinje, a zatim kupe kuhinju u Emmezeti s priloženim dokazom o kupovini, ostvarit će povrat iznosa na Emmezeta vrijednosnu karticu u vrijednosti od 20 EUR (150,69 kn).

Ova usluga omogućuje vam da svoje ideje pretvorite u stvarnost, pružajući vam stručno vodstvo i podršku tijekom procesa planiranja i projektiranja vaše nove kuhinje.

Emmezeta kuhinje cijena

Naziv kuhinjeCijena (€) – Bez popustaCijena s popustom za članove “Kluba” (€)
Nolte eco kuhinja model Seattle1.864,00 €1.491,20 €
Nista kuhinja2.438,00 €N/A
Cambridge kuhinja2.413,00 €N/A
Nolte eco kuhinja model Modena1.664,00 €1.331,20 €
Calypso kuhinja1.996,00 €N/A
Nolte eco kuhinja model Savona1.664,00 €1.331,20 €
Camaieu kuhinja1.996,00 €N/A
Baila kuhinja1.791,76 €N/A
Flow kuhinja1.834,00 €N/A
Tango kuhinja1.834,00 €N/A
Nakara kuhinja2.226,00 €N/A
Haka kuhinja1.996,00 €N/A
Nori kuhinja1.996,00 €N/A
Speyside kuhinja2.438,00 €N/A
Lounge kuhinja2.343,00 €N/A
Country kuhinja2.481,00 €N/A
Lindy kuhinja1.747,00 €N/A
Canelle kuhinja2.487,00 €N/A
Bolero kuhinja2.487,00 €N/A
Coriande kuhinja1.996,00 €N/A
Twist kuhinja1.653,00 €N/A
Nolte eco kuhinja model Florenz1.616,00 €1.292,80 €
Latino kuhinja1.834,00 €N/A
Montana kuhinja1.747,00 €N/A
Nolte eco kuhinja model Valencia1.739,00 €1.391,20 €
Nolte eco kuhinja model Milano1.613,00 €1.290,40 €
Nolte eco kuhinja model Madeira1.613,00 €1.290,40 €
Nolte eco kuhinja model Lyon1.664,00 €1.331,20 €
Nolte eco kuhinja model Atlanta1.809,00 €1.447,20 €
Cijene su podložne promjeni. Emmezeta zadržava pravo na izmjenu cijena.

Emmezeta nudi različite cjenovne raspone kako bi zadovoljila različite kupce. Važno je usporediti cijene i opcije koje Emmezeta nudi s vašim budžetom i očekivanjima kako biste odabrali kuhinju koja vam najviše odgovara. Povoljnost cijene će varirati ovisno o odabranim materijalima, dodacima i opremi. Preporučuje se kontaktirati Emmezetinu ekipu kako biste dobili najnovije informacije o cijenama i posebnim ponudama koje trenutno nude.

Emmezeta kuhinje popusti

Od 16.10.2020., članovi kluba Emmezeta koji naruče kuhinju čija vrijednost drvenog dijela iznosi 1.858,11€ (14.000 kuna) ili više, ostvaruju pravo na besplatnu dostavu i montažu u krugu od 30 kilometara od prodajnog mjesta. Ovo je posebna pogodnost za članove kluba prilikom kupnje kuhinja po mjeri.

Često postavljena pitanja

Koje su opcije za dostavu?

Kupnja putem web shopa: Proizvodi će biti isporučeni do najbližeg kolnog prilaza vašem objektu. Ako pristup tom prilazu nije moguć, dostava i istovar će se obaviti na najbližoj dostupnoj lokaciji za istovar.

Kupnja u dućanima (unutar radijusa od 100 km od prodajnog centra): Imate tri opcije za uslugu dostave:

 1. Dostava do kolnog prilaza: Proizvodi će biti isporučeni do najbližeg kolnog prilaza vašeg objekta.
 2. Dostava do ulaza u objekt: Proizvodi će biti isporučeni do ulaza u vaš objekt.
 3. Dostava i/ili montaža s unosom robe u objekt: Proizvodi će biti isporučeni, montirani i uneseni u vaš objekt.

Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati jednu od tih opcija kako biste prilagodili uslugu dostave svojim zahtjevima.

Da li Emmezeta nudi uslugu mjerenja prostora za kuhinje i da li njihovi djelatnici dolaze na kućnu adresu?

Da, djelatnici Emmezete nude uslugu izmjere prostora za kuhinju umjesto vas. Ova usluga dostupna je u radijusu od 100 kilometara od njihovih dućana. Da biste zatražili ovu uslugu, možete pronaći i ispuniti formular za prijavu na njihovoj web stranici ili kontaktirati njihovu službu za korisnike radi dogovora oko mjerenja prostora. Izbor ove usluge može vam pomoći da precizno planirate svoju kuhinju i odaberete odgovarajuće dimenzije i konfiguraciju.

Ako kupujute preko web shopa jel moguće dogovoriti montažu?

Da, ako kupujete proizvode putem Emmezeta web shopa, dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Također, usluga montaže dostupna je ako se nalazite unutar radijusa od 100 kilometara od njihovih dućana. Nakon što obavite kupnju i proizvodi budu isporučeni, možete zatražiti uslugu montaže. Montaža će biti moguća isključivo nakon što ste primili isporuku robe.

Da biste zatražili uslugu montaže ili postavili upit, možete to učiniti putem pisanja na njihovu e-mail adresu ili pozivom na info telefon broj 072 20 20 22. Djelatnici Emmezeta će vam pružiti više informacija o postupku i raspoloživosti usluge montaže za vaše proizvode.

Komentariši