fbpx
notino popust

Vodič kroz ADRIATIC osiguranje – da li je to pravi izbor?

adriatic osiguranje

ADRIATIC osiguranje je jedno od najuspješnijih osiguravajućih društava u Hrvatskoj, s više od četvrt milijuna zadovoljnih klijenata. Ovo ozbiljno i pouzdano društvo koje je već dugi niz godina prisutno na tržištu, svojim klijentima pruža cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu osiguranja, a čvrsti temelji izgrađeni znanjem, iskustvom i odlično formiranom prodajnom mrežom doprinose njihovoj stabilnosti i rastu.

ADRIATIC osiguranje je dobitnik priznanja Zlatna kuna za najbolje osiguravajuće društvo 2019. godine, a nominiran je i za 2020. godinu, što svjedoči o njihovoj uspješnosti u poslovanju i doprinosu hrvatskom gospodarstvu.

Auto osiguranje

Adriatic osiguranje auta nudi obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti te dodatne osigurateljne zaštite kao što su ANexclusive s mogućnosti korištenja naknade za bolničke dane, AOPLUS s naknadom štete zbog tjelesnih ozljeda te AOexclusive s naknadom osobne štete vozača. Također nude i zaštitu bonusa, ZONU za osiguranje u slučaju nezgode i loma stakla. Odaberite najbolje zaštitu za Vaš automobil uz Adriatic osiguranje.

Osiguranje imovine

ADRIATIC osiguranje nudi osiguranje kućanstva koje omogućava zaštitu vašeg doma od nepredvidivih događaja. Nude 2 osnovna paketa osiguranja za nekretnine i pokretnine te mogućnost zajedničkog ugovaranja. Ovisno o nastanjenosti, dijele pakete osiguranja za stalno i povremeno stanovanje. Polica pokriva 7 osnovnih rizika poput požara, oluje, poplave i drugih neželjenih događaja. Iznos isplate ovisi o tome jeste li imali totalnu ili djelomičnu štetu.

Budite sigurni da ste adekvatno zaštićeni s dopunskim “Paketom za 10” osiguranja kućanstva Ovaj paket osigurava vaš dom od deset različitih rizika, uključujući vandalizam, pomicanje tla, smrznute cijevi, javne priredbe i još mnogo toga. Zaštitite svoj dom od neočekivanih događaja i imajte miran san s ovim dodatnim paketom osiguranja.

Jeste li IKEA FAMILY član? Ako da, onda biste trebali znati da vam je dostupan poseban paket osiguranja s impresivnim dodatnim pokrićima poput pomicanja tla, snježne ili ledenih masa i javnih prosvjeda! Osim toga, uz sklopljeni IKEA FAMILY paket osiguranja, možete ostvariti jedinstveni popust od 30% i osvojiti vatrogasni aparat kao dar.

Putno osiguranje

Putovanje u inozemstvo može biti vrlo uzbudljivo, no također može biti povezano s neželjenim događajima kao što su bolesti, ozljede ili gubitak ili oštećenje prtljage. Srećom, uz policu putnog osiguranja u ADRIATIC osiguranju, osiguranik se može zaštititi od mogućih financijskih gubitaka prouzročenih tim neželjenim događajima tijekom putovanja u inozemstvo.

U slučaju osiguranog slučaja, osiguranik je obvezan kontaktirati asistenciju osiguratelja, pružiti sve potrebne informacije i pridržavati se njihovih uputa, kako bi mogao ostvariti pravo na naknadu troškova. Također, u slučaju štete na prtljazi, osiguranik mora poduzeti potrebne korake u prijavi štete kako bi ostvario svoja prava na naknadu.

Osiguranje plovila

ADRIATIC osiguranje nudi osiguranje plovila za one koji žive ili provode puno vremena na moru. Kao osiguravajuće društvo s dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj obali, nude kompletnu infrastrukturu i brzu uslugu ugovaranja i procjene šteta. U ponudi imaju obvezno osiguranje odgovornosti vlasnika ili korisnika plovila te pomorsko kasko osiguranje za brodove, brodice i jahte izložene rizicima u vezi s plovidbom na moru.

Osiguranje zrakoplova/drona

Uzbuđenje letenja može biti nezamjenjivo iskustvo, ali s neželjenim događajima povezanim s letenjem može doći do velikih troškova. Stoga, ADRIATIC osiguranje nudi dva standardna paketa osiguranja za ljubitelje letenja: obvezno osiguranje odgovornosti zračnog prijevoznika ili operatora zrakoplova za štete prema trećim stranama i putnicima te kasko osiguranje za zaštitu zrakoplova. Osiguranje letjelica može vam pomoći da se pripremite na vrijeme i zaštitite se od nepredviđenih situacija koje bi mogle uzrokovati velike financijske gubitke.

Osiguranje od nezgode

Osiguranje od nesretnog slučaja pruža zaštitu u slučaju nesretnog događaja koji može rezultirati invaliditetom ili smrtnim slučajem. Ovo osiguranje je namijenjeno svima koji se žele osigurati od financijskih gubitaka zbog nesretnog događaja koji može utjecati na njihovu sposobnost za rad ili kvalitetu života.

Ovaj vid osiguranja obuhvaća teško bolesna stanja, umirovljenike, osobe koje putuju u poslovne svrhe, osobe s posebnim ovlastima, dioničare, osobe koje upravljaju motornim vozilima, sportske organizacije, obitelj, djecu, učenike i studente, turiste i izletnike. U slučaju da dođe do nesretnog događaja, osiguranje od nesretnog slučaja osigurava isplatu novčane naknade koja pomaže u smanjenju financijskih posljedica.

Transportno osiguranje

ADRIATIC transportno osiguranje je poseban oblik osiguranja koji se bavi osiguravanjem tereta tijekom prijevoza. Ovo osiguranje pokriva štetu ili gubitak robe tijekom transporta zrakoplovom, brodom, kamionom, željeznicom ili bilo kojim drugim oblikom prijevoza. Osim osiguranja tereta, ovo osiguranje može uključivati i druge vrste pokrića poput odgovornosti prijevoznika, štete na vozilima i drugih troškova koji nastanu tijekom prijevoza.

ADRIATIC transportno osiguranje može biti korisno za tvrtke koje se bave prijevozom robe, ali i za pojedince koji imaju potrebu za osiguranjem svoje robe tijekom prijevoza.

Paketi Adriatic osiguranja

Moja ZONA sigurnosti je dodatni paket usluga za osiguranje vozila kod ADRIATIC osiguranja. Paket uključuje osiguranje u slučaju nezgode, uslugu Pomoć na cesti za manje kvarove, uslugu Prijevoza vozila za kvarove, prometne nesreće ili krađu, mogućnost korištenja rent-a-cara i dostavu vozila nakon popravka. Teritorijalno pokriće uključuje nekoliko zemalja, a korisnicima se nudi 10% popusta na Prijevoz vozila iznad maksimalnog novčanog limita.

Paket osiguranja “Plan za siguran dan” u ADRIATIC osiguranju namijenjen je privatnim osobama i obiteljima te iznajmljivačima turističkih apartmana. Pruža zaštitu od posljedica nesretnog slučaja i osiguranje od privatne odgovornosti. U ponudi su 3 plana, koji se mogu prilagoditi potrebama korisnika.

Prednosti Adriatic osiguranja

Adriatic osiguranje se ističe po nekoliko prednosti u odnosu na druge osiguravajuće kuće. Njihov pristup je usmjeren na klijente i njihove potrebe te nude vrlo konkurentne cijene i širok raspon usluga. Također, nude vrlo brz i učinkovit postupak prijave štete i rješavanja problema te se posebno ističu po svojoj digitalnoj platformi za brzo i jednostavno ugovaranje i upravljanje osiguranjima. Adriatic osiguranje također ima vrlo široko teritorijalno pokriće i nudi visoke osigurane svote za svoje klijente.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi ADRIATIC osiguranje moglo biti dobar izbor za vaše osiguravajuće potrebe:

  1. Cjelovita ponuda osiguranja: ADRIATIC osiguranje nudi široku paletu osiguranja, uključujući osiguranje od automobilske odgovornosti, osiguranje imovine, osiguranje od odgovornosti, osiguranje putovanja, osiguranje života i zdravstveno osiguranje.
  2. Brza i efikasna usluga: ADRIATIC osiguranje pruža brzu i efikasnu uslugu osiguranja, uz fleksibilnost u prilagođavanju pojedinačnim potrebama klijenta.
  3. Stabilnost i pouzdanost: ADRIATIC osiguranje je stabilno i solventno osiguravajuće društvo koje bilježi kontinuirani rast u poslovanju. Prodajna mjesta i poslovne zgrade u vlasništvu Društva dodatno potvrđuju ozbiljnost i pouzdanost Društva.
  4. Nagrade i priznanja: ADRIATIC osiguranje je dobitnik Zlatne kune za najbolje osiguravajuće društvo 2019. godine, a nominiran je i za 2020. godinu. Priznanje Zlatna kuna dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu u cjelini, a predstavlja simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju.
  5. Povoljne opcije plaćanja: ADRIATIC osiguranje nudi različite opcije plaćanja, uključujući višegodišnje osiguranje s popustom, plaćanje odjednom i ugovaranje putem interneta. Također, ugovaranjem osiguranja putem webshopa klijenti mogu ostvariti dodatne popuste.

Uz ove prednosti, ADRIATIC osiguranje ima visoku stopu zadovoljstva klijenata te se može smatrati pouzdanim partnerom za sve vaše osiguravajuće potrebe.

Adriatic osiguranje cijene

ADRIATIC osiguranje nudi razne pogodnosti kod plaćanja. Klijenti mogu ostvariti dodatni popust uz plaćanje premije odjednom, višegodišnjim osiguranjem duljim od dvije godine te ugovaranjem putem interneta. Također, ADRIATIC osiguranje nudi mogućnost plaćanja na rate bez kamata putem kartica pojedinih banaka. Sve ove opcije omogućuju klijentima fleksibilnost i olakšavaju proces plaćanja osiguranja.

Ugovaranje osiguranja putem webshopa kod ADRIATIC osiguranja omogućava korisnicima da ostvare dodatni popust na osiguranje ako se odluče za plaćanje odjednom. Osim toga, ovaj način ugovaranja osiguranja omogućava korisnicima brz i jednostavan proces, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu te mogućnost pregleda i usporedbe ponuda različitih vrsta osiguranja u udobnosti vlastitog doma.

Komentariši