fbpx
notino popust

Provjerite da li je Allianz osiguranje pravi izbor za vas

Allianz osiguranje

Allianz je prisutan u Hrvatskoj od 1999. godine i postao je drugi najveći osiguravajući subjekt u zemlji s preko 13% tržišnog udjela. Allianz nudi različite proizvode osiguranja i mirovina, a njihovi investicijski fondovi započeli su s radom 2009. godine. Allianz je također prisutan u banko osiguranju putem Zagrebačke banke.

Allianz osiguranje je međunarodna osiguravajuća kompanija koja nudi različite vrste osiguranja u brojnim zemljama diljem svijeta. U Hrvatskoj, Allianz osiguranje nudi različite vrste osiguranja za automobile i vozila, kao što su osiguranje od automobilske odgovornosti, kasko osiguranje, osiguranje plovila, osiguranje skipera te osiguranje električnih vozila.

Također, nude i osiguranja za dom i imovinu, životno osiguranje, zdravstveno osiguranje, osiguranja za putovanja i druge vrste osiguranja. Allianz osiguranje ističe svoju posvećenost kvaliteti usluge i korisničkom iskustvu te kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude i prilagođavanju potrebama klijenata.

Osiguranje vozila

Allianz osiguranje nudi 4 paketa osiguranja za automobile: Comfort, Plus, Extra i Max. Svaki od paketa nudi različite razine zaštite i prilagođen je individualnim potrebama klijenta. Uz odabir paketa, klijenti mogu jednostavno prijaviti štetu online i pratiti njezino rješavanje u stvarnom vremenu.

Allianz osiguranje također nudi osiguranje plovila i skipera te poseban paket osiguranja za električna vozila – Moj električni auto.

Allianz Moj električni auto nudi izvanredno osiguranje za vaš električni automobil uz mogućnost pomoći na cesti u slučaju problema s baterijom ili drugim kvarovima. Osim toga, oprema za punjenje kao što su kabeli, zidne kutije i adapteri također mogu biti osigurani u slučaju požara, krađe ili slučajnog oštećenja. Allianz je uvijek tu za vas kad vam je potrebna pomoć na cesti.

Osiguranje imovine

Moj dom osiguranje privatne imovine nudi pokriće za štete na građevinskom dijelu objekta, stvarima u kućanstvu i štete koje su uzrokovali ukućani ili kućni ljubimci drugim osobama. Možete odabrati jedan od tri paketa pokrića – Comfort, Extra ili Max – ovisno o vašim potrebama i prioritetima.

Osim toga, zaštita od privatne odgovornosti je također dostupna kako bi vas zaštitila od štete koju nehotice učinite drugima. Moj dom pruža cjelovitu zaštitu vašeg doma i imovine te vam omogućuje da se osjećate sigurno i bezbrižno u svom domu.

Osiguranje od privatne odgovornosti

Allianz osiguranje nudi polisu osiguranja od privatne odgovornosti koja Vas štiti od financijskih gubitaka koje možete pretrpjeti ako slučajno prouzročite štetu trećim osobama. Pokriva štete na imovini i ozljede drugih osoba koje ste prouzročili svojom krivnjom. Ovaj vid osiguranja je posebno važan ako imate kućne ljubimce ili djecu, kako biste bili sigurni da će bilo kakva šteta koju mogu nanijeti biti pokrivena.

Životno osiguranje

Allianz nudi niz životnih osiguranja koja omogućuju zaštitu vaše obitelji i ulaganje u budućnost. Allianz Životno osiguranje pruža zaštitu za slučaj smrti ili invalidnosti, dok Allianz Riziko osiguranje pokriva rizike poput ozljeda ili bolesti.

Allianz Prospekt – jednokratni omogućuje ulaganje u investicijske fondove, dok Allianz Prospekt – višekratni nudi mogućnost stvaranja bolje financijske budućnosti. Bez obzira na vaše potrebe, Allianz ima rješenje koje će vam pomoći u zaštiti vaših najdražih i planiranju za budućnost.

Zdravstveno osiguranje

Allianz nudi širok spektar zdravstvenih osiguranja, uključujući dopunsko osiguranje koje smanjuje troškove participacije, dodatno osiguranje u 3 različita paketa za još bolju zaštitu, te Best Doctors program koji omogućuje liječenje u najboljim svjetskim klinikama. Na taj način osigurajte si vrhunsku zaštitu za svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji.

Allianz dopunsko zdravstveno osiguranje pruža dodatnu zaštitu i sigurnost u slučaju bolesti ili ozljede. Polica omogućuje ugovaranje pokrića za dopunsku B listu lijekova, što može biti od velike pomoći kod liječenja određenih zdravstvenih stanja. S

redstvo plaćanja je digitalna ili fizička iskaznica, što osigurava jednostavnu i brzu uporabu polica. Uz svaku novu polisu dopunskog zdravstvenog osiguranja, Allianz poklanja uslugu m-Doktor na period od godine dana, što omogućuje korisnicima pristup online konzultacijama s licenciranim liječnicima te olakšava vače liječenje.

Allianz Best Doctors osiguranje predstavlja vrhunsku zaštitu za vaše zdravlje. Ova polica pruža vam mogućnost liječenja u najboljim svjetskim klinikama, s pokrićem troškova medicinske skrbi, smještaja i putovanja do 2 milijuna eura. Štoviše, uz ovu policu možete dobiti drugo mišljenje od najeminentnijih svjetskih medicinskih stručnjaka, tako da možete biti sigurni da dobivate najbolje moguće savjete o svojem zdravlju.

S Allianz Best Doctors osiguranjem, više ne morate brinuti o tome hoćete li biti adekvatno pokriveni u slučaju zdravstvenih problema – možete se fokusirati na svoje ozdravljenje, znajući da ste u dobrim rukama.

Osiguranja za poslovne korisnike

Allianz nudi različite proizvode osiguranja za poslovne korisnike, posebice za flote i transportna vozila. Osiguranjem flote i transporta možete smanjiti rizike poslovanja i zaštititi svoje vozne parkove, teretna vozila, ali i vaše zaposlenike u pokretnom dijelu poslovanja. Allianz vam nudi prilagođena rješenja za osiguranje vašeg poslovanja, kao i za zaštitu vaših zaposlenika, koji su ključni za uspjeh vašeg poslovanja.

Allianz nudi niz poslovnih osiguranja koja pomažu u zaštiti poslovanja od rizika. “Moje poslovanje” je polica osiguranja za mala i srednja poduzeća koja pokriva štete od požara, krađe, oluje i drugih nepredvidivih događaja.

“Allrisk” je osiguranje imovine poduzeća koje pokriva širok spektar rizika, uključujući i one koji su manje uobičajeni. “Allianz Business Select” nudi dodatnu zaštitu za vaše poslovanje, uključujući osiguranje od cyber rizika, osiguranje putovanja i osiguranje od odgovornosti članova uprave i nadzornog odbora.

“Osiguranje izgradnje i montaže” nudi zaštitu od štete tijekom građevinskih projekata, dok “Osiguranje od odgovornosti” štiti poduzeća od odgovornosti prema trećim stranama. “Osiguranje financijskih potraživanja” osigurava da vaše poslovanje bude zaštićeno od neplaćanja vaših kupaca ili klijenata.

Allianz poslovna osiguranja omogućuju poduzećima da se usredotoče na bitne stvari i smanje rizike poslovanja.

Osiguranje od nezgode

Zaštitite se od nezgoda s Allianz osiguranjem i osigurajte si miran san! Uz policu osiguranja od nezgode ne samo da ćete biti financijski pokriveni u slučaju nezgode, već će vam osigurati i kućnu njegu te psihološku podršku kako biste lakše prebrodili teška vremena. Također, imate pravo na drugo liječničko mišljenje i pokrivene troškove posjeta bolnici bliske osobe.

Osiguranje skipera

Allianz osiguranje skipera pruža pokriće odgovornosti skipera za štetu nastalu tijekom upravljanja plovilom, uključujući smrt, ozljedu ili oštećenje stvari treće osobe. Uz to, osiguranici mogu ugovoriti i dopunsko osiguranje za troškove gubitka pologa u čarteru. Allianz jamči sigurnost i zaštitu kako bi vaše plovidbe bile bezbrižne.

Osiguranje plovila

Allianz osiguranje plovila pruža sveobuhvatnu zaštitu od nezgoda i šteta koje se mogu dogoditi prilikom upravljanja plovilom. Polica osigurava sigurnost putnika i pokriće za štetu koja može nastati trećoj osobi. Allianz osiguranje plovila jamči da ćete biti zaštićeni od svih nepredviđenih troškova i posljedica koje se mogu dogoditi prilikom uživanja u plovidbi.

Prednosti Allianz osiguranja

Allianz osiguranje nudi niz prednosti za svoje klijente, kao što su:

  1. Širok raspon proizvoda: Allianz nudi različite vrste osiguranja, uključujući auto, dom, zdravstveno, putno, osiguranje od nezgode i mnoge druge.
  2. Visoka razina zaštite: Allianz nudi visoku razinu pokrića za svoje klijente, pružajući im mir uma i zaštitu u slučaju nezgode ili štete.
  3. Brza i jednostavna obrada šteta: Allianz nudi brzu i jednostavnu obradu šteta, što znači da se klijenti mogu vratiti svom normalnom životu što je prije moguće.
  4. Pouzdana podrška: Allianz ima široku mrežu agenata i službi podrške koji su uvijek spremni pomoći svojim klijentima u svakom trenutku.
  5. Inovativni pristup: Allianz uvijek radi na poboljšanju svojih proizvoda i usluga, te koristi najnovije tehnologije kako bi osigurao najbolje iskustvo svojim klijentima.
  6. Međunarodna prisutnost: Allianz je prisutan u više od 70 zemalja diljem svijeta, što znači da su klijenti osigurani gdje god se nalaze.

Uz sve ove prednosti, Allianz je jedan od najvećih i najpouzdanijih osiguravajućih društava u svijetu, s dugogodišnjim iskustvom u pružanju kvalitetne zaštite svojim klijentima.

Komentariši