fbpx
notino popust

Vodič: Sve što trebate znati o Euroherc osiguranju i njihovim uslugama

euroherc osiguranje

Euroherc osiguranje već 30 godina uspješno brine o sigurnosti svojih osiguranika i gradi prepoznatljivo ime na tržištu osiguranja. Sa 1,50 milijardi kuna prihoda u 2021. godini, Euroherc je potvrdio svoju konkurentnost i kvalitetu te postao pouzdani partner za sigurnije danas i bezbrižnije sutra.

Sa više od 1.200 motiviranih i stručnih zaposlenika, Euroherc pruža jedinstven pristup svakom pojedinom osiguraniku, podiže svijest o potrebi zaštite i osiguranja te ulaganjem u zaposlenike i infrastrukturu pokazuje namjeru dugoročnog bavljenja osiguranjem. Sa 13 podružnica i više od 650 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i Austriji, Euroherc je dostupan velikom broju građana te ih uvijek brine na jednom mjestu, stručno i učinkovito.

Auto osiguranje

Osiguranje autoodgovornosti obvezno je za vlasnike ili korisnike motornih vozila i štiti ih od odgovornosti za štete trećim osobama. Uz standardnu policu, dostupna su i dodatna pokrića poput Autonezgode, Nezgode Zona Plus, AO Plus, Lom stakla, Zona, Extra vozač i Zaštita bonusa, koja osiguravaju dodatnu sigurnost u vožnji.

Euroherc osiguranje vam nudi kasko osiguranje koje će vam pružiti potpuno pokriće u slučaju nesreće ili krađe vašeg vozila. Osim standardnih kasko pokrića, nudimo i atraktivna dodatna pokrića poput zaštite bonusa, pokrića šteta od potresa, naknade nove vrijednosti u slučaju potpune štete, GAP pokrića te pokrića šteta od radnih nesreća. Na taj način, osiguravate dodatnu sigurnost i zaštitu u različitim situacijama i olakšavate financijske posljedice u slučaju štete.

Osiguranje imovine

Ova vrsta osiguranja je namijenjena zaštiti imovine od raznih elementarnih rizika, pri čemu je požar glavni rizik koji se pokriva. Osim požara, moguće je ugovoriti pokriće i za druge rizike, a opseg pokrića ovisi o željama klijenta. Polica može obuhvaćati i dopunske rizike, što omogućava prilagodbu pokrića specifičnim potrebama i zahtjevima.

DOMOS

DOMOS je jedinstven paket osiguranja koji štiti vaš dom od prirodnih i ljudskih rizika poput potresa, požara, poplave i provale i krađe. Fleksibilan je i prilagođen vašim potrebama, tako da sami možete odabrati što želite osigurati. Pruža potpunu zaštitu osigurane imovine uz jedinstven model osiguranja na NOVU vrijednost i osiguranje do PUNE vrijednosti, bez ograničenja ili limita kod isplate naknade za štetu (osim u slučaju rizika poplave).

DOMOS Rent

DOMOS Rent je sveobuhvatno osiguranje namijenjeno iznajmljivačima smještaja. Ova policu osiguranja pruža zaštitu od 10 najčešćih rizika, uključujući štete koje gosti mogu prouzročiti, gubitak zarade u slučaju da ne možete primati goste zbog oštećenja smještajnog objekta te zaštita imovine gostiju i njihovih ozljeda za vrijeme boravka u smještajnom objektu.

DOMOS Rent osigurava građevinski objekt i stvari u njemu od različitih rizika, kao što su požar, eksplozija, oluja, poplava, potres, provalna krađa i drugi. Također, ova policu osiguranja uključuje odštetu za izgubljenu zaradu u slučaju da ne možete primiti goste zbog oštećenja smještajnog objekta.

Osim toga, DOMOS Rent pruža zaštitu od odgovornosti za imovinu i ozljede gostiju te privatne odgovornosti za štete koje iznajmljivač ili članovi njihovog kućanstva prouzroče u svakodnevnom životu. Također, ova policu osiguranja uključuje zaštitu od štete koju gosti mogu prouzročiti na imovini iznajmljivača te osiguranje od nezgode za goste za vrijeme boravka u smještajnom objektu.

U slučaju bilo koje štete ili nezgode, DOMOS Rent osigurava odštetu i pruža zaštitu za iznajmljivače smještaja i njihove goste.

Transportno osiguranje

Osiguranje robe u prijevozu je važno kako bi se zaštitila roba od različitih rizika i šteta koje mogu nastati tijekom prijevoza, kao što su prometne nezgode, elementarne nepogode, krađe ili oštećenja uslijed manipulacije teretom. Postoje različite vrste osiguravajućih pokrića za teret u domaćem i međunarodnom prijevozu, kao i za odgovornost prijevoznika za robu u cestovnom prijevozu.

Kada je riječ o međunarodnom prijevozu, osiguranje robe u prijevozu se odnosi na pošiljke koje se otpremaju izvan teritorija Republike Hrvatske ili koje prate međunarodne prijevozne isprave ili carinske dokumente. Visina premije ovisi o različitim faktorima, kao što su vrsta robe, relacija prijevoza, vrijednost robe i vrsta prijevoznog sredstva.

Kod kargo osiguranja se mogu ugovoriti različita pokrića za rizike, ovisno o tome koja klauzula se koristi. Svi rizici pokrivaju sve fizičke gubitke ili oštećenja osiguranog predmeta, osim šteta koje su isključene iz osiguranja prema odredbama klauzula.

Osnovni rizici – prošireno pokriće uključuju požar ili eksploziju, prometne nezgode prijevoznog sredstva, potres, vulkansku erupciju, udar groma, oluju, poplave, odron, lavinu i slične prirodne nepogode, razbojništvo, gubitak ili oštećenje osiguranog predmeta nastalo zbog žrtvovanja u zajedničkoj havariji, izbacivanje tereta u more ili otplavljenje, neisporuke cijelih koleta te potpuni gubitak svakog koleta nastao padom u more ili padom za vrijeme ukrcaja ili iskrcaja s broda.

Osiguranje također može uključivati i troškove spašavanja osiguranika, a važno je napomenuti da postoji razlika između osiguranja tereta i odgovornosti prijevoznika za robu u cestovnom prijevozu. Osiguranje tereta štiti vlasnika tereta, dok odgovornost prijevoznika za robu štiti prijevoznika od potencijalnih zahtjeva za odštetu u slučaju oštećenja ili gubitka tereta.

Osiguranje plovila

Paket Navigator nudi kasko osiguranje za brodice i jahte te obvezno i dobrovoljno osiguranje od odgovornosti vlasnika/korisnika za štete trećim osobama. Pokriva širok raspon rizika, uključujući pomorske nesreće, nevremena, požare, eksplozije, provalu krađu i razbojništva te udare kopnenog prijevoznog sredstva.

Također nudi prošireno pokriće, uključujući osiguranje za vrijeme boravka u ljetnom ili zimskom spremištu, te nadoknađuje troškove popravka i spašavanja. Osim toga, polica osiguranja nadoknađuje štetu ako pri uporabi brodice/jahte dođe do ozljede, narušavanja zdravlja ili smrti treće osobe.

Prednosti Euroherc osiguranja

Euroherc osiguranje je hrvatska tvrtka za osiguranje koja se izdvaja po nekoliko različitih karakteristika:

  1. Širok asortiman osigurateljnih proizvoda: Euroherc osiguranje nudi širok spektar osigurateljnih proizvoda koji uključuju osiguranje života, osiguranje imovine, osiguranje vozila, putno osiguranje, osiguranje od nezgoda i drugo.
  2. Fokus na korisnicima: Euroherc osiguranje svoje poslovanje temelji na kvalitetnoj usluzi i pristupačnosti svojim korisnicima. Tvrtka se trudi pružiti brzu i efikasnu uslugu svojim klijentima te im omogućiti jednostavnu komunikaciju putem različitih kanala.
  3. Visoka razina sigurnosti: Euroherc osiguranje svojim klijentima osigurava visoku razinu sigurnosti putem različitih mehanizama osiguranja. Tvrtka nudi nekoliko vrsta osiguranja koja pokrivaju različite rizike i omogućuju klijentima da se osjećaju sigurnije.
  4. Inovativnost: Euroherc osiguranje teži stalnom razvoju i inovacijama u svojem poslovanju. Tvrtka kontinuirano unaprjeđuje svoje proizvode i usluge kako bi klijentima mogla ponuditi najbolje moguće rješenje za njihove potrebe.
  5. Dugogodišnje iskustvo: Euroherc osiguranje ima dugogodišnje iskustvo u osigurateljnoj industriji te je jedna od najvećih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj. Klijentima nudi stabilnost i sigurnost te visoku razinu stručnosti u svom poslovanju.

Cijene Euroherc osiguranja

Euroherc osiguranje omogućava svojim osiguranicima različite načine plaćanja premija osiguranja. Možete izabrati plaćanje gotovinom u poslovnicama Euroherca, online plaćanje putem internetskog bankarstva ili opće uplatnice, trajnim nalogom ili karticama (Visa, Mastercard, Diners).

Također, Euroherc nudi mogućnost plaćanja premije osiguranja na rate, uz posebne uvjete za pojedine vrste osiguranja. Na taj način, Euroherc osiguranje nastoji olakšati svojim osiguranicima proces plaćanja premija te omogućiti što jednostavnije i pristupačnije korištenje svojih usluga.

Komentariši