fbpx
notino popust

Vodič kroz GRAWE osiguranje: kako odabrati najbolju opciju za svoje potrebe

grawe osiguranje

GRAWE osiguravajuća udruga je osnovana 1846. godine na načelu uzajamnosti i postala je temelj za uspješnu povijest Grazer Wechselseitige Versicherung AG koja danas posluje kao međunarodni koncern na području srednje i istočne Europe.

Kroz 194 godine povijesti, GRAWE je ostala stabilna tijekom različitih kriznih vremena, širila je svoju djelatnost na poslovanje nekretninama i bankarski sektor te je pravodobno reagirala na krize tržišta kapitala ulaganjem u nekretnine i drugu imovinu. GRAWE i danas ostaje posvećena ideji zajedničke odgovornosti za gospodarsku egzistenciju.

Auto osiguranje

Svoj automobil ne možete uvijek držati pod kontrolom, ali možete se zaštititi od neugodnih posljedica prometnih nezgoda. GRAWE osiguranje nudi nekoliko opcija osiguranja za vaše motorno vozilo koje će vas zaštititi od financijskih gubitaka i olakšati situaciju u slučaju nezgode.

Obavezno osiguranje od automobilske odgovornosti je prva opcija koju svaki vozač mora imati, ali uz GRAWE bonus do 60%, ne samo da ćete se zaštititi od štete koju možete uzrokovati drugima, već ćete uštedjeti i novac.

Kasko osiguranje vam pruža dodatnu sigurnost od nepredviđenih troškova koji mogu nastati u slučaju oštećenja vašeg vozila. Bilo da ste u crvenom oldtimeru ili u kabrioletu s obitelji, kasko osiguranje će vas zaštititi.

Ako želite još veću zaštitu, AO plus osiguranje će vam omogućiti dobrovoljno osiguranje od automobilske odgovornosti, kako biste se zaštitili od neugodnih financijskih posljedica u slučaju nezgode.

Naravno, u slučaju nezgode, nije samo vaš automobil važan, već i vaše zdravlje i zdravlje vaših putnika. Auto nezgoda osiguranje će vam pružiti zaštitu od posljedica nezgoda u motornim vozilima.

I za kraj, ako se nađete na cesti s problemom, GRAWE MOBIL će vam pružiti brzu pomoć u slučaju kvara ili nezgode, dok vam GRAWE Drugi auto uz Oryx asistenciju omogućuje besplatno korištenje zamjenskog vozila kako biste uvijek bili mobilni.

Životno osiguranje

Životno osiguranje može biti presudno za financijsku sigurnost vaše obitelji u slučaju neplaniranih događaja. Iako nitko ne želi razmišljati o smrti ili bolesti, takvi događaji su dio života i važno je biti pripremljen. Životno osiguranje vam omogućuje da zaštitite svoju obitelj od financijskih gubitaka u slučaju vaše smrti ili teške bolesti.

Kao i kod bilo kojeg osiguranja, postoji rizik da ćete platiti premiju cijeli svoj život, a da nikada nećete iskoristiti osiguranje. Međutim, vrijednost životnog osiguranja ne može se mjeriti samo u novcu – ono pruža mir i sigurnost u teškim vremenima. Ako se dogodi nešto neočekivano, životno osiguranje omogućuje vašoj obitelji da se nosi s financijskim izazovima bez dodatnog stresa.

S druge strane, životno osiguranje može biti i način štednje, jer se dio premija ulaže u štednju i stvara se osigurani kapital koji možete iskoristiti u budućnosti. U svakom slučaju, važno je pronaći pravu policu životnog osiguranja koja će odgovarati vašim potrebama i financijskim ciljevima.

Uz različite opcije polica koje nude različite vrste pokrića, možete pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i proračunu. Bez obzira na to što se dogodi u budućnosti, bitno je biti spreman

Osiguranje od nezgoda

Život je nepredvidljiv, a nezgode se mogu dogoditi u bilo kojem trenutku. Kada se to dogodi, može se značajno utjecati na vašu financijsku stabilnost, pogotovo ako dovede do gubitka radne sposobnosti ili smrti. Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja pruža zaštitu u takvim situacijama.

Odaberite GRAWE NEZGODA osiguranje i budite zaštićeni od financijskih gubitaka u slučaju da se dogodi nešto neočekivano. Ovo osiguranje pokriva smrt, trajni gubitak radne sposobnosti ili prolaznu nesposobnost za rad, što vam omogućuje da se lakše nosite s neočekivanim troškovima koji mogu nastati kao posljedica nezgode.

Osiguranje plovila

Zamislite da plovite mirnim morem i uživate u pogledu na horizont, a onda se neočekivano pojave nevolje. U takvim situacijama, važno je imati pouzdanu zaštitu koja će vas štititi od financijskih gubitaka. GRAWE PLOV nudi širok raspon osiguranja koji će vam omogućiti da uživate u plovidbi bez brige o nepredviđenim situacijama.

Od obveznog osiguranja za štete nanesene trećim osobama do kasko osiguranja koje pruža dodatnu sigurnost u slučaju oštećenja plovila, GRAWE PLOV je vaš pouzdan partner u plovidbi. Zaštitite sebe i svoju posadu od neželjenih događaja s dobrovoljnim osiguranjem od odgovornosti vlasnika i putnika.

Putno osiguranje

Odaberite GRAWE putno osiguranje i osigurajte sebe tijekom putovanja. Pokriveni su troškovi liječenja akutnih bolesti, hitnih medicinskih intervencija, transporta, potrage i spašavanja. Uključeno je osiguranje prtljage i od posljedica nesretnog slučaja. Možete birati visinu svote za zdravstveno osiguranje i dodatna pokrića.

Moguće je ugovoriti pojedinačno, grupno, obiteljsko ili godišnje multi trip osiguranje. Ako već uplaćeno osiguranje ne želite koristiti, imate pravo na povrat uplaćene premije u roku od 7 dana.

Osiguranje imovine

GRAWE DOM paketi osiguranja su ključni za zaštitu Vašeg doma od raznih nedaća kao što su požari, prirodne nepogode, izljevi vode, razbojstva i drugi događaji koji mogu prouzročiti trajnu štetu. Uz GRAWE DOM pakete osiguranja, možete biti sigurni da ste zaštićeni od nepredviđenih troškova popravka i obnove Vašeg doma. Kontaktirajte GRAWE i dobit ćete neobvezujuću ponudu ili informativni izračun prema Vašim individualnim potrebama.

GRAWE APARTMAN PLUS je osiguranje namijenjeno privatnim iznajmljivačima u turizmu s kapacitetom do 20 ležajeva. Pokriva štete nastale na smještajnom objektu, stvarima unutar objekta i osobnim stvarima gostiju, te odgovornost prema gostima u slučaju nesreće. Osigurajte svoju imovinu, poslovanje i goste te izbjegnite neželjene troškove. Kontaktirajte nas za neobvezujuću ponudu.

Osiguranje bicikla

Svi znamo da vožnja biciklom može biti sjajna, ali i riskantna pustolovina, stoga GRAWE Osiguranje za bicikliste nudi jedinstvenu zaštitu za sve bicikliste. Osigurajte se online u samo tri klika i izaberite između tri prilagođena paketa: B-SAFE, B-RELAXED i B-SMART.

Svi paketi uključuju osiguranje od odgovornosti prema trećim stranama i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, dok opcionalno možete ugovoriti i osiguranje bicikla od krađe. Bez obzira vozite li bicikl samo za rekreaciju ili kao sredstvo prijevoza, GRAWE osiguranje za bicikliste pruža vam potpunu sigurnost u prometu.

Dopunsko zdravstveno osiguranje

GRAWE nudi tri programa dodatnog zdravstvenog osiguranja: GRAWE PREVENT, koji pokriva preventivne preglede; GRAWE HOSPITAL, koji osigurava naknadu za boravak u bolnici i rođenje djeteta; te GRAWE OPERATION, koji pokriva troškove kirurških zahvata i medicinskih postupaka.

Osiguranje od privatne odgovornosti

Osiguranje od privatne odgovornosti pokriva troškove štete koju učinite nekom drugom ili njegovoj imovini. Ovaj vid osiguranja je osobito važan za vlasnike nekretnina, jer pokriva štetu koju mogu nanijeti na imovinu drugih osoba.

Osiguranje od odgovornosti iz posjeda objekta i zemljišta

Osiguranje od odgovornosti iz posjeda objekta i zemljišta pokriva štete koje se dogode na objektima ili zemljištu koje posjedujete. Ova vrsta osiguranja može vam pružiti zaštitu od financijskih gubitaka u slučaju da se dogodi nezgoda na vašem posjedu

Cijena grawe osiguranja

Cijena GRAWE osiguranja ovisi o vrsti osiguranja i individualnim karakteristikama korisnika. Cijene se formiraju prema različitim faktorima, kao što su dob, zdravstveno stanje, pokriće, trajanje osiguranja itd. Također nude mogućnost online ugovaranja osiguranja u samo nekoliko klikova, te prilagođene i individualne ponude za svakog klijenta.

Za detaljne informacije o cijenama, preporučujemo da se obratite direktno GRAWE osiguranju ili provjerite online ponudu na njihovoj web stranici.

Komentariši