fbpx
notino popust

Explore Air Drone Recenzija

Explore Air Drone

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5

 • Automatska stabilizacija uz pomoć namjenskog procesora
 • Širokokutna HD kamera od 120° za nevjerojatne fotografije i snimke
 • “Prati me” i mnoštvo ostalih naprednih funkcija
 • Daljinski upravljač optimiziran za veću preciznost u letu
 • Brzo punjenje
 • Sklopivi dizajn
 • Preokreće se za 360 stupnjeva i vrlo je jednostavno za navigaciju
 • Kvalitetna izrada uz otpornost na udarce
 • Dugotrajna baterija podržava i do 15 minuta neprekidnog leta
 • Besplatna Dostava za Hrvatsku

621 kn
1.241 kn

Glavne značajke

Nikad nije bilo bolje vrijeme za ulaganje u dron. Ne samo da je tehnologija u njihovom kratkom postojanju daleko napredovala, već su moderni uređaji lakši za upotrebu i puno trajniji. To je slučaj samo ako kupujete od renomirane marke.

Sada za manje od 700 kuna možete nabaviti dron da se sam pilotira, snimi HD video i leti 30 ili više minuta.

Explore Air Dron može se koristiti za snimanje lijepih videozapisa s izvrsnom razlučivošću, i što je najvažnije, puno je jeftiniji od ostalih dronova u svojoj grupi. Dron dolazi s HD video snimanjem i stabilizacijom slike.

Uvijek je dobro istražiti da budete sigurni da proizvod koji razmatrate ima kvalitetu da podrži svoja obećanja. Explore AIR je napravio neke valove i naravno, ovo je privuklo našu pažnju. Je li ova bespilotna letjelica toliko senzacionalna kao što kažu? Pogledajmo.

HD kvaliteta kamere

Jedna od najrazočaravajućih osobina nekvalitetnih bespilotnih letjelica je da dobro lete, da ih je dobro kontrolirati, ali nedostaje kvaliteta slike. To je posebno uznemirujuće ako mislite da ste uhvatili nešto posebno.

Zbog svoje HD kamere, Explore AIR ima neke od najboljih kvaliteta slike od bilo kojeg drona s visokom rezolucijom. To znači da će pokupiti sitne detalje s dodatnom jasnoćom, a boje izgledaju čiste i bistre umjesto ispranih ili mutnih. HD kamera hvata detalje kako bi sliku učinila uvijek čistom.

Ultra brzo punjenje

Uobičajena pritužba kod puno dronova je da korisnik mora dugo čekati između korištenja. Kad punjenje traje predugo, to može umanjiti užitak i zato puno dronova ostaje neiskorišteno.

Explore AIR se brzo puni, treba mu samo sat i pol da dosegne 100%. To znači da se možete vratiti vani nekoliko puta dnevno kako bi snimili više minuta leta, što neke druge marke dronova za tu cijenu ne mogu ponuditi.

explore-air-drone-recenzija-2

Dug WiFi prijem signala

Što više WiFi signal dosegne, to je bolje za vas što znači da možete upravljati iz daljine, snimajući širi krajolik. Mogućnost letenja na veće daljine a da je uređaj i dalje stabilan u letenju čini cijelo iskustvo zabavnijim.

Explore AIR ima 80 do 100 metara WiFi dometa kako bi vam pružio širi domet. Zbog toga dronom možete upravljati putem pametnog telefona i gledati ga u stvarnom vremenu dok bilježi svijet ispod. Postoji čak i utor za postavljanje vašeg pametnog telefona u daljinski upravljač.

Vrijednost

U usporedbi s drugim tržišnim alternativama, Explore Air Drone vrlo je pristupačan i isplativ dron koji ima sve vrhunske značajke

explore-air-drone-recenzija-3

Kako mogu kupiti Explore Air Dron?

Naručivanje je jednostavno poput korištenja samog Explore Air Drona! Imate i sreće! Za ograničeno vrijeme Explore Air Dron dostupan je s 50% popusta uz BESPLATNU DOSTAVU! Potrebna su samo 4 jednostavna koraka da biste dobili ovaj nevjerojatni uređaj:

 1. Posjetite službenu web stranicu
 2. Odaberite ponudu i način plaćanja
 3. Unesite podatke za dostavu
 4. Uživajte u svom potpuno novom Explore Air Dronu!

VAŽNA INFORMACIJA!
Od 4. ožujka 2021. još uvijek možete kupiti Explore Air Dron sa 50% POPUSTA!

Komentariši