fbpx
notino popust

Najbolji Xiaomi električni romobili: Pogledajte sve njihove vrhunske modele

Najbolji Xiaomi elektricni romobili

U današnjem brzom gradskom stilu života, električni romobili postaju sve popularniji kao praktični i ekološki prihvatljivi način prijevoza, posebno među studentima koji traže povoljne opcije za putovanje na fakultet ili ljudi koji žele lako da dođu na posao izbjagavajaći gužve i čekanja.

Xiaomi se ističe kao vodeći brend u industriji električnih romobila, nudeći široku kolekciju zabavnih, laganih za vožnju i visokokvalitetnih modela po konkurentnim cijenama.

Jedna od glavnih prednosti Xiaomi električnih romobila je njihova sklopivost i lakoća upotrebe. To ih čini iznimno praktičnim za svakodnevnu vožnju kroz gužve i prometne puteve. Ovi romobili također dolaze s impresivnim performansama, pružajući veće maksimalne brzine koje će vam omogućiti brzo i učinkovito putovanje.

Važno je napomenuti da su Xiaomi električni romobili ekološki prihvatljivi jer koriste električnu energiju umjesto fosilnih goriva. To smanjuje emisiju štetnih plinova u atmosferu i pomaže u očuvanju okoliša. Osim toga, ovi romobili su opremljeni odgovarajućim svjetlima, električnim kočnicama i aplikacijama koje se mogu koristiti putem mobilnih uređaja. Ove značajke pridonose vašoj sigurnosti i olakšavaju vožnju.

Xiaomi elektricni romobili

Jedna od ključnih prednosti Xiaomi električnih romobila je i njihova povoljna cijena. Bez obzira na to jeste li ograničeni budžetom, Xiaomi će vam pružiti najbolju vrijednost za vaš novac. Unatoč konkurentnim cijenama, Xiaomi romobili su opremljeni visokokvalitetnim komponentama i dolaze s jamstvom koje može trajati do 12 mjeseci.

U ovom tekstu, pružit ćemo vam detaljne recenzije nekih od najboljih Xiaomi električnih romobila kako biste imali sve potrebne informacije za donošenje pravog izbora. Bilo da tražite romobil s većom brzinom, dužim dometom ili dodatnim značajkama, u ovom testu ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz svijet Xiaomi električnih romobila i pronađite savršen model koji će zadovoljiti vaše potrebe i želje. Krenimo!

Tabela najboljih Xiaomi električnih romobila

ModelNajveća brzinaTežinaMotorNosivostPrednostiRaspon vožnjeNagib
Xiaomi Mi Romobil 1S25 km/h12 kg250 W100 kgBMS sistem30 kmNagibi do 14%
Xiaomi Mi Scooter Pro 230 km/h14,2 kg300 W100 kgKERS kočioni sistem45 kmNagibi do 20%
Xiaomi Mi M36526,9 km/h12 kg300 W100 kgKERS kočioni sistem23.5 kmNagibi do 15%
Xiaomi Mi Essential27 km/h14,5 kg500 W100 kgKERS kočioni sistem32 kmNagibi do 10%
Xiaomi Navee N6532 km/h23,5 kg500 W/900 W120 kgInovativni sistem preklapanja sa dvostrukom rotacijom
Prednji EABS i stražnja disk kočnica
65 kmNagibi do 25%
Xiaomi Mi Scooter 325 km/h13.2kg600 W100 kgKERS kočioni sistem30 kmNagibi do 16%
Xiaomi Mi Scooter Pro 425 km/h17,4 kg700 W120 kgPrednji EABS i stražnja disk kočnica55 kmNagibi do 20%

Xiaomi Mi električni romobil 1S

Xiaomi Mi električni romobil 1S predstavlja vrhunski izbor za korisnike koji žele visokokvalitetan električni romobil s dodatnim naprednim funkcijama.

Sa svojom težinom od 12 kg, ovaj romobil je izuzetno lagan i jednostavan za nošenje ili skladištenje. Može nositi bez problema vozače do 100 kg.

Jedna od ključnih prednosti Xiaomi Mi električnog romobila 1S je njegova testirana najveća brzina od 30 km/h.

Xiaomi Mi 1S

Ova brzina omogućuje vam da se brzo kretate kroz gradske ulice i stignete na odredište učinkovito. romobil također ima testirani domet od 25 km, što je dovoljno za većinu svakodnevnih putovanja.

Xiaomi je implementirao nekoliko naprednih funkcija u ovaj model. Sistem za oporavak kinetičke energije omogućuje romobilu da puni bateriju tokom vožnje, produžujući tako domet i optimizirajući potrošnju energije. Dual E-ABS funkcija kočenja pruža pouzdanu zaustavnu snagu, dok tempomat omogućuje održavanje konstantne brzine tokom vožnje.

Inteligentni BMS (Battery Management System) nadzire stanje baterije u stvarnom vremenu i detektira kada je baterija prazna. Ovo je korisna značajka koja vam omogućuje praćenje stanja baterije i planiranje punjenja.

Xiaomi Mi električni romobil 1S cijena

Xiaomi Mi električni romobil 1S također je vodootporan IP54, što ga čini otpornim na prašinu i vodu. To znači da se možete osjećati sigurno i voziti čak i u kišnim uvjetima. Njegova cijena je otprlike oko 429 Eura do 479 Eura.

Cijena Xiaomi Mi električnog romobila 1S

Xiaomi Mi Romobil 1S se prodaje po cijeni u rasponu od 429 Eura do 479 Eura To je pristupačna cijena za kvalitetan električni skuter koji Xiaomi nudi. Ako tražite skuter s više funkcija i brzinom, ovaj model može biti odličan izbor.

Xiaomi Mi električni romobil 1S je idealan za one koji žele visokokvalitetno, napredno i pouzdano prijevozno sredstvo za svakodnevne vožnje. Sa svojim impresivnim performansama i dodatnim funkcijama, ovaj romobil će zadovoljiti potrebe i očekivanja korisnika.

Xiaomi Mi M365

Xiaomi Mi M365 je izuzetno popularan električni romobil koji je osvojio veliku pažnju korisnika diljem svijeta. Romobil ima težinu od samo 12 kg, što ga čini iznimno laganim i praktičnim za nošenje ili skladištenje. Može nositi težinu do100 kg.

Jedna od ključnih karakteristika Xiaomi Mi M365 je njegova testirana najveća brzina od 27 km/h.

Ova brzina omogućuje vam brzo i učinkovito kretanje kroz gradske ulice. Romobil također ima testirani domet od 23,5 km, što je dovoljno za većinu svakodnevnih putovanja.

Xiaomi Mi M365

Xiaomi Mi M365 je dobio i prestižnu Red Dot nagradu 2017, što svjedoči o njegovom izvrsnom kvalitetu izrade i dizajnu. Romobil je izrađen s pažnjom prema detaljima kako bi pružio dugotrajnost i pouzdanost. Vodootporan što vam osigurava da se možete voziti u različitim vremenskim uvjetima.

Cijena Xiaomi Mi M365

Cijena Xiaomi Mi M365 za korisnike se kreće u rasponu od 390 Eura do 460 Eura. što ga čini pristupačnim izborom. Romobil nudi izvanrednu vrijednost za uloženi novac.

Xiaomi Mi M365 je romobil koji kombinira izvrsnu izgradnju, zanimljiv dizajn i dugotrajnu bateriju. Ovaj romobil je postao san svakog vozača romobila zbog svoje visoke kvalitete i impresivnih karakteristika. Bez obzira jeste li student, radnik ili ljubitelj električnih romobila, Xiaomi Mi M365 će vam pružiti uzbudljivo i praktično iskustvo vožnje.

Xiaomi Electric Scooter Pro 2

Xiaomi Mi Scooter Pro 2 je romobil koji je temeljen na uspješnoj evoluciji prethodne verzije, Mi M365.

Ovaj model se ističe po moćnom motoru koji mu omogućuje brzo ubrzanje i lako savladavanje brda.

Bez obzira na nagib terena, Xiaomi Mi Scooter Pro 2 će vam omogućiti glatku vožnju održavajući visoku brzinu.

Xiaomi Mi Scooter Pro 2

Osim snage, ovaj romobil nudi i veliki domet koji je ključan za putovanja na većim udaljenostima. To znači da se možete pouzdano osloniti na Xiaomi Mi Scooter Pro 2 za duža putovanja bez brige o potrebi za čestim punjenjem.

Dizajn Xiaomi Mi Scooter Pro 2 je jednostavan, ali čvrst. Romobil je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i pouzdanost. Bez obzira na putne uvjete i terene, ovaj romobil će vam pružiti sigurnu vožnju.

Xiaomi Electric Scooter Pro 2 cijena

Cijena iznosi otprilike od 480,00 Eura do 660,00 Eura.

Xiaomi Mi Scooter Pro 2 je popularan izbor među gradskim putnicima zbog svoje visoke maksimalne brzine, moćnog motora i velikog dometa. Nudi se kao pouzdan i praktičan izbor za sve one koji žele uživati u brzim i dugim vožnjama na električnom romobilu.

Xiaomi Mi Essential

Xiaomi Mi Essential je izuzetno popularan električni romobil. Romobil ima lagani dizajn i sklopivi mehanizam, što ga čini praktičnim za nošenje i skladištenje, uključujući mogućnost smještanja u prtljažnik automobila.

Ovaj romobil je opremljen moćnim osvjetljenjem koje osigurava sigurnu vožnju noću. Bez obzira na uvjete osvjetljenja, Xiaomi Mi Essential će vam pružiti dovoljno svjetla kako biste vidjeli cestu ispred sebe.

Xiaomi Mi Essential

Najveća testirana brzina Xiaomi Mi Essential iznosi 27 km/h, što vam omogućuje brzo kretanje po gradu. Romobil također ima testirani domet od 32 km, što je dovoljno za većinu svakodnevnih putovanja.

Xiaomi Mi Essential ima E-ABS sistem kočenja koji pruža pouzdanu zaustavnu snagu i maksimalnu težinu vozača od 100 kg. Romobil je također opremljen velikim stražnjim svjetlom koje povećava vidljivost i sigurnost na cesti.

Cijena Xiaomi Mi Essential

Raspon cijena za Xiaomi Mi Essential iznosi otprilike od 348 Eura do 383 Eura.

Xiaomi Electric Scooter 3

Mi Electric Scooter 3 je Xiaomi električni romobil koji kombinuje izvrsne performanse, praktičnost i sigurnost. Evo nekih ključnih karakteristika Mi Electric Scooter 3:

Dizajn i konstrukcija: Mi Electric Scooter 3 je Xiaomi električni romobil koji kombinuje izvrsne performanse, praktičnost i sigurnost.

Elegantan, minimalistički dizajn s čistim linijama i visokokvalitetnim materijalima.

Xiaomi Mi Scooter 3

Njegova lagana konstrukcija od aluminija čini ga jednostavnim za nošenje i skladištenje, dok je istovremeno izdržljiv i izdržljiv.

Snaga i brzina: Mi Electric Scooter 3 pokreće snažan motor snage 600 W koji omogućuje brzo ubrzanje i maksimalnu brzinu od 25 km/h. Ova brzina je dovoljna za učinkovito putovanje u gradskom okruženju.

Domet i baterija: Romobil ima testirani domet od 30 km, što ga čini prikladnim za svakodnevna putovanja ili vožnje po gradu. Njegova litij-ionska baterija kapaciteta 7650 mAh osigurava pouzdanu snagu i mogućnost duže vožnje prije nego što je potrebno ponovno napuniti.

Pneumatske gume: Mi Electric Scooter 3 ima pneumatske gume veličine 8,5 inča koje pružaju dobar amortizacijski efekt, apsorbirajući udarce i neravnine na cesti. To osigurava glatku i udobnu vožnju čak i na grubljim površinama.

Sigurnosne značajke: Romobil je opremljen raznim sigurnosnim značajkama kako bi osigurao sigurnu vožnju. Ima dvostruke kočnice – električnu kočnicu na prednjem kotaču i mehaničku kočnicu na stražnjem kotaču – koje pružaju dobru zaustavnu snagu. Također ima prednje i stražnje svjetlo za bolju vidljivost i sigurnost tijekom vožnje noću.

Jednostavno rukovanje i kontrola: Romobil ima intuitivne kontrole koje su jednostavne za upotrebu. Na upravljaču se nalazi jasan LCD zaslon koji prikazuje informacije kao što su brzina, domet i stanje baterije. Također podržava povezivanje s mobilnom aplikacijom koja omogućava dodatne funkcionalnosti i postavke.

Cijena Mi Electric Scooter 3

CIjena se kreće u rasponu 459 Eura to 589 Eura. Mi Electric Scooter 3 je pouzdan, praktičan i siguran izbor za vozače koji traže visokokvalitetni električni romobil. Njegove izvrsne performanse, udobnost i intuitivne značajke čine ga idealnim za svakodnevnu vožnju ili putovanja po gradu.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Xiaomi električni romobil 4 Pro je impresivan romobil s visokim performansama i velikim dometom. Evo detaljnijeg pregleda njegovih tehničkih specifikacija:

Baterija: Romobil je opremljen baterijom kapaciteta 446 Wh (12,4 Ah), što omogućuje veći domet i dulje vožnje s jednim punjenjem.

Pogon: Romobil ima pogon na prednje točkove s nominalnom snagom motora od 350 W i maksimalnom snagom od 700 W.

Xiaomi Mi Scooter Pro 4

To pruža snažno ubrzanje i omogućuje vožnju brzinom do 25 km/h. Domet: Xiaomi obećava impresivan domet do 55 km, što je idealno za dulje vožnje ili svakodnevne putovanja bez potrebe za čestim punjenjem.

Punjenje: Romobil dolazi s punjačem od 42 V i 1,7 A, što omogućuje brzo i učinkovito punjenje. Vrijeme punjenja je otprilike 8-9 sati. Nosivost: Xiaomi električni romobil 4 Pro može podnijeti težinu vozača do 120 kg što ga čini prikladnim za različite korisnike.

Dimenzije: Romobil ima dimenzije 112 x 49 x 124 cm pružajući uravnotežen dizajn između kompaktnosti i udobnosti. Gume: Romobil je opremljen 10-inčnim pneumatskim gumama, koje pružaju dobro prianjanje i udobnu vožnju čak i na neravnim površinama.

Kočioni sustav: Romobil ima mehaničku disk kočnicu na stražnjem kotaču i elektronsku kočnicu/E-ABS (elektronički sustav antiblokiranja kočnica) na prednjem kotaču. To pruža pouzdanu zaustavnu snagu i sigurnost tijekom vožnje.

Rasvjeta/Sigurnost: Romobil ima LED svjetla sprijeda i straga, kao i svjetlo kočnice koje treperi kako bi povećalo vidljivost. Također je ocijenjen IPX4, što znači da ima zaštitu od prskanja vode sa svih strana.

Ostale karakteristike: Romobil ima gumiranu podlogu širine 15 cm (6 inča) za poboljšanu stabilnost i udobnost vožnje.

Cijena Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Cijena Xiaomi Electric Scooter 4 Pro je negdje oko 680 Eura. Xiaomi električni romobil 4 Pro kombinira snažne performanse, veliki domet i sigurnosne značajke po pristupačnoj cijeni. To ga čini atraktivnim izborom za vozače koji traže pouzdan i učinkovit način prijevoza na električni pogon.

Xiaomi Navee N65

Navee N65 je Xiaomi električni skuter koji se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i snažnim performansama, nudeći udobno putovanje po povoljnoj cijeni. Evo objašnjenja nekih ključnih karakteristika Navee N65 romobila:

Pneumatske gume: N65 dolazi s velikim pneumatskim gumama širine 3 inča, što pruža glatku vožnju i bolje upravljanje na različitim vrstama terena. Ove gume također pomažu u apsorpciji udaraca i trzaja, pružajući udobnost tijekom vožnje.

Xiaomi Navee N65

Jedinstveni mehanizam za sklapanje: N65 ima inovativni mehanizam sklapanja u dvije tačke. Osim standardnog savijanja stabljike paralelno s palubom, N65 omogućava rotiranje upravljača kako bi bio paralelan s palubom. To olakšava nošenje i odlaganje romobila, a također omogućava brzo i jednostavno sklapanje bez potrebe za montažom.

Robusta konstrukcija: Navee N65 ima snažnu cjevastu konstrukciju i široku palubu, pružajući čvrstoću i stabilnost tijekom vožnje. Ova robusna konstrukcija osigurava sigurnu i stabilnu vožnju, posebno za vozače koji se možda ne osjećaju toliko sigurno na električnim romobilima.

Pogon na prednje točkove: Romobil ima motor smješten na prednjem kotaču, što pruža lakše ubrzanje i bolju ravnotežu. Ova konfiguracija omogućava vozačima da se lakše kreću i osjećaju sigurno tijekom vožnje.

Mogućnost penjanja uz brdo: Navee N65 ima sposobnost savladavanja nagiba do 25°, što ga čini idealnim za vožnju u brdovitim područjima. Ova sposobnost penjanja uz brdo čini N65 pogodnim za vozače koji žive u takvim područjima i žele se nositi s nagibima bez potrebe za romobilom s dva motora.

Xiaomi Navee N65 cijena

Cijena se kreće u rasponu od 620 Eura do 700 Eura. Navee N65 pruža udobno putovanje s jedinstvenim dizajnom i snažnim performansama, dok ostaje pristupačan u pogledu cijene. Ovaj romobil je posebno pogodan za vozače koji žele snažan i pouzdan električni romobil koji pruža glatku vožnju i podržava različite terene.

Stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru Xiaomi električnog romobila

Prije kupovine električnog Xiaomi skutera, važno je razmotriti nekoliko ključnih faktora kako biste osigurali da odaberete pravi model koji zadovoljava vaše potrebe i preferencije. Evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru Xiaomi električnog romobila:

 1. Domet: Provjerite koliki je domet romobila s jednim punjenjem baterije. Domet će vam pomoći odrediti koliko daleko možete putovati prije nego što skuter trebate ponovno napuniti. Ako planirate dulja putovanja, odaberite skuter s većim dometom.
 2. Brzina: Provjerite najveću brzinu romobila. Ako želite bržu vožnju, odaberite model s većom maksimalnom brzinom. Međutim, imajte na umu da se brzina može razlikovati ovisno o uvjetima vožnje i terenu.
 3. Težina i prenosivost: Razmislite o težini romobila i njegovoj prenosivosti. Ako planirate nositi ili skladištiti skuter na različitim mjestima, odaberite model koji je lakši i ima sklopivi mehanizam za jednostavno nošenje.
 4. Kvaliteta izrade: Pazite na kvalitetu izrade romobila. Visokokvalitetni materijali i izdržljiva konstrukcija osigurat će trajnost romobila, čime ćete osigurati dugoročnu vrijednost za uloženi novac.
 5. Sigurnost: Pripazite na sigurnosne značajke romobila kao što su dobre kočnice, svjetla za vidljivost i druge funkcije koje pružaju sigurnu vožnju.
 6. Otpornost na vodu (IP certifikacija) također može biti važna ako planirate voziti romobil u različitim vremenskim uvjetima.
 7. Cijena: Uzmite u obzir svoj budžet prilikom odabira električnog romobila. Xiaomi nudi različite modele po različitim cijenama, pa odaberite onaj koji najbolje odgovara vašem proračunu.
 8. Recenzije i mišljenja korisnika: Pročitajte recenzije i saznajte mišljenja korisnika o odabranom modelu romobila. To vam može pružiti uvid u stvarno iskustvo vozača i pomoći vam u donošenju informirane odluke.

Pažljivo razmotrite ove faktore kako biste odabrali Xiaomi električni romobil koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama. Pravilan odabir će vam omogućiti uživanje u sigurnoj, udobnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji.

Xiaomi elektricni romobil kako odabrati

Xiaomi Mi Home aplikacija

Xiaomi Mi Home aplikacija je specijalno dizajnirana mobilna aplikacija koja vam omogućava upravljanje i kontrolu Xiaomi električnih skutera. Evo nekoliko ključnih značajki ove aplikacije:

 1. Povezivanje s romobilom: Xiaomi Mi Home aplikacija omogućava vam da se povežete sa svojim Xiaomi električnim romobilom putem Bluetooth ili Wi-Fi veze. Nakon uspostavljanja veze, možete pristupiti različitim postavkama i kontrolama romobila.
 2. Kontrola vaše vožnje: Aplikacija vam omogućava da koristite svoj pametni telefon kao daljinski upravljač za upravljanje romobilom. Možete kontrolirati brzinu, upravljanje, kočenje i druge funkcije romobila putem aplikacije.
 3. Pratite svoje vožnje: Aplikacija pruža informacije o vašoj vožnji, kao što su brzina, pređena udaljenost, trajanje vožnje i druge statistike. Možete pratiti svoje vožnje kako biste dobili uvid u svoje performanse i napredak.
 4. Prilagođavanje postavki: Xiaomi Mi Home aplikacija vam omogućava prilagođavanje različitih postavki romobila prema vašim željama. To uključuje podešavanje brzine, osjetljivosti upravljača, svjetala i zvuka te drugih parametara.
 5. Sigurnosne značajke: Aplikacija pruža sigurnosne značajke koje vam omogućavaju zaključavanje romobila, primanje upozorenja o sigurnosti, praćenje stanja baterije i podešavanje sigurnosnih parametara.
 6. Update: Xiaomi redovno ažurira firmware svojih skutera kako bi poboljšao njihovu funkcionalnost i performanse. Putem Mi Home aplikacije, možete jednostavno ažurirati firmware svog romobila kako biste dobili najnovije nadogradnje.

Xiaomi Mi Home aplikacija je besplatno dostupna za preuzimanje na App Store-u za iOS uređaje i Google Play Store-u za Android uređaje. Aplikacija vam omogućava punu kontrolu nad vašim Xiaomi električnim skuterom i pruža dodatne značajke i funkcionalnosti za poboljšano iskustvo vožnje.

Važno je napomenuti da su neke funkcije i postavke dostupne samo za određene modele Xiaomi električnih romobila. Preporučljivo je provjeriti kompatibilnost svojeg modela skutera s aplikacijom prije preuzimanja i korištenja.

Komentariši