fbpx
notino popust

Pregledajte ponudu Triglav osiguranja: Koje vrste osiguranja nude?

triglav osiguranje

Triglav osiguranje d.d. je jedna od najstarijih osigurateljnih kuća u Hrvatskoj s dugogodišnjom tradicijom i visokom reputacijom. Njihova poslovna mreža obuhvaća cijelu Hrvatsku, a s preko 70 prodajnih ureda i preko 520 zaposlenih, uvijek su spremni pružiti vrhunsku uslugu svojim klijentima.

Želite li saznati sve o ponudi osiguranja i uslugama koje nudi Triglav osiguranje d.d., došli ste na pravo mjesto! U ovom tekstu ćemo detaljno objasniti sve opcije osiguranja koje nude i kako da odabrate najbolju za sebe.

Auto osiguranje

Triglav osiguranje je osiguravajuća kuća koja nudi širok spektar različitih vrsta osiguranja, uključujući i osiguranje automobilske odgovornosti. Osim obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, Triglav osiguranje nudi i dodatne vrste osiguranja za vozače i putnike u motornim vozilima, kao što su:

Osiguranje vozača od posljedica tjelesnih ozljeda (AO+) – osigurava isplatu odštete u slučaju tjelesnih ozljeda vozača u prometnoj nesreći, neovisno o tome tko je kriv.

Kasko osiguranje – osigurava nadoknadu štete na vozilu uzrokovanu različitim rizicima, poput krađe, požara, elementarnih nepogoda ili sudara.

Osiguranje bonus protect – osigurava zaštitu od gubitka bonusa za osiguranje od automobilske odgovornosti u slučaju štete koja nije vašom krivnjom.

Osiguranje liječenja nakon ozljeda u prometnoj nezgodi – osigurava nadoknadu troškova medicinskih usluga i terapija koje su potrebne nakon prometne nesreće.

Produljeno jamstvo Base plus osiguranje je koje produžuje jamstvo za kvarove na vozilu nakon isteka tvorničkog jamstva. Tako se osigurava da će vaše vozilo biti pokriveno u slučaju kvara, čime se smanjuje rizik od neplaniranih troškova popravaka.

Automobilska asistencija osiguranje je koje pruža pomoć u slučaju tehničkih problema ili nesreće na cesti. Uključuje vuču vozila do najbližeg servisa, popravak na licu mjesta ako je to moguće, prijevoz do odredišta i druge usluge koje mogu biti potrebne u takvim situacijama.

Pravna zaštita zbog uporabe motornog vozila osiguranje je koje osigurava pravnu zaštitu u slučaju sudskog spora koji proizlazi iz upotrebe vašeg vozila. Ovo osiguranje pokriva troškove pravnog zastupanja i drugih troškova povezanih s postupkom.

Osiguranje od posljedica nezgode vozača, putnika i radnika za vrijeme upravljanja i vožnje motornih i drugih vozila osigurava naknadu štete u slučaju tjelesnih ozljeda, invaliditeta ili smrti uzrokovanih prometnom nesrećom. Ovo osiguranje pokriva troškove liječenja, gubitka prihoda, naknadu za invalidnost i druge troškove koji mogu nastati kao posljedica nesreće.

Osiguranje rente za vozača i putnike u motornom vozilu pruža financijsku zaštitu u slučaju trajnog invaliditeta uzrokovanog prometnom nesrećom. Osigurava mjesečnu rentu koja se isplaćuje vozaču ili putnicima u vozilu koji su pretrpjeli invaliditet u iznosu od 50% ili više, te im omogućuje financijsku sigurnost i prilagođavanje novonastaloj životnoj situaciji.

vrste triglav osiguranja

Osiguranje bicikla

Osiguranje bicikla – “Dva kotača” osiguranje je koje osigurava vaš bicikl i opremu od krađe, oštećenja i drugih rizika. To vam omogućuje da se osjećate sigurnije dok koristite bicikl za prijevoz ili rekreaciju, znajući da će vaša imovina biti zaštićena u slučaju nezgode.

Osiguranje imovine

Osiguranje imovine od Triglav osiguranja obuhvaća nekoliko vrsta osiguranja koja vam pružaju sigurnost i zaštitu vašeg doma i imovine.

Paket dom osiguranja štiti vašu kuću i pokriva troškove popravka u slučaju nenadane štete. Osiguranje apartmana štiti vašu kuću za odmor i apartmane.

Kućna asistencija pruža brzu pomoć u slučaju hitnih problema u vašem domu. Osiguranje od provalne krađe štiti vaše vrijedne stvari od opasnosti provala i krađa. Osiguranje stambenih pokretnina pokriva troškove štete koja nastaje na vašim osobnim stvarima. Uz ova osiguranja, možete biti sigurni da ste zaštićeni od neželjenih događaja koji mogu utjecati na vašu imovinu.

Osiguranje računala

Osiguranje računala je vrsta osiguranja koja štiti vaše računalo od raznih vrsta šteta i gubitaka. Ovo osiguranje može pokriti različite vrste šteta, uključujući oštećenja zbog požara, poplava, krađe, gubitka, slučajnih oštećenja i drugih sličnih rizika.

Osiguranje računala može također pružiti zaštitu za vaše podatke i informacije koje su pohranjene na vašem računalu, uključujući zaštitu od računalnih virusa, hakera i drugih prijetnji sigurnosti. Ovo osiguranje može biti posebno korisno za one koji koriste računala za posao ili drugu profesionalnu upotrebu, kao i za one koji pohranjuju vrijedne osobne podatke i informacije na svojim računalima.

Dopunsko zdravstveno osiguranje

Dopunsko zdravstveno osiguranje je odličan način da se osigurate od neočekivanih troškova zdravstvene zaštite. Bez obzira na to jeste li student, zaposlenik ili umirovljenik, dopunsko zdravstveno osiguranje nudi dodatnu zaštitu u slučaju da vam zdravstveni troškovi premašuju limit obveznog zdravstvenog osiguranja.

Odaberite opciju bez limita i uživajte u neograničenom pokriću troškova doplata, ili opciju s limitiranim pokrićem, koja vam nudi pokriće do ugovorene svote. Bez obzira na opciju koju odaberete, dopunsko zdravstveno osiguranje vam omogućuje da se fokusirate na svoje zdravlje i oporavak, umjesto da brinete o troškovima.

Triglav Puls je dodatno zdravstveno osiguranje koje pruža dodatnu sigurnost i brigu o zdravlju osoba koje imaju status osigurane osobe u Hrvatskoj. Ovo osiguranje uključuje sistematski pregled te 2 specijalistička pregleda, dijagnostičke obrade i laboratorijske pretrage unutar jedne osigurateljne godine.

Sistematski pregled je sjajan način da se utvrdi opće stanje zdravlja i otkriju moguće zdravstvene probleme na vrijeme, dok ostale usluge omogućuju detaljnije praćenje zdravstvenog stanja i rano otkrivanje mogućih problema. Sve to može značajno doprinijeti očuvanju zdravlja i kvaliteti života.

Sistematski pregled u sklopu paketa Triglav Puls uključuje pregled opće medicine, pregled specijaliste kardiologa, pregled specijaliste oftalmologa, pregled specijaliste ORL-a, ultrazvuk abdomena, EKG srca, spirometriju (mjerenje funkcije pluća) te laboratorijske pretrage (krvna slika, jetrene probe, šećer, lipidni status i sl.). Ovaj pregled omogućuje rano otkrivanje eventualnih zdravstvenih problema i preventivno djelovanje na njih.

Životno osiguranje

Životno osiguranje je vrsta osiguranja koja pruža financijsku zaštitu osiguraniku i njegovim najmilijima u slučaju smrti osiguranika ili u slučaju da osiguranik preživi određeno razdoblje. Uz to, životno osiguranje može uključivati ​​i dodatne mogućnosti, poput štednje ili investiranja novčanih sredstava. Primjenjuje se u različitim situacijama, poput zaštite obitelji i najmilijih, financiranja studija ili otplate kredita. Postoje različite vrste triglav životnih osiguranja, a to su su mješovito životno osiguranje, investicijsko životno osiguranje i stipendijsko osiguranje.

Cijene Triglav osiguranja

Cijena Triglav osiguranja ovisi o vrsti osiguranja, različitim faktorima rizika, visini osigurane svote, duljini trajanja osiguranja te drugim čimbenicima. Stoga je teško navesti točan iznos cijene Triglav osiguranja.

Triglav osiguranje nudi različite opcije za plaćanje osiguranja, kao što su:

  • Plaćanje jednokratno: cijena osiguranja se plaća u jednoj uplati
  • Plaćanje na rate: cijena osiguranja se plaća u više jednakih mjesečnih rata
  • Plaćanje karticama: osiguranje se može platiti kreditnim ili debitnim karticama

Također, Triglav osiguranje ima mobilnu aplikaciju koja se može preuzeti na Google Play Storeu ili App Storeu. Aplikacija omogućuje kupovinu osiguranja, pregled ugovorenih osiguranja, prijavu štete te komunikaciju sa službom za korisnike.

Klub vjernosti Triglav osiguranja pruža svojim članovima brojne pogodnosti, popuste i uštede tijekom cijele godine na kupovinama kod različitih partnera diljem Hrvatske. Njihova mreža partnera pokriva najrazličitije djelatnosti, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Članovi koji su ujedno i ugovaratelji aktivne police osiguranja ili policu dopunskog zdravstvenog osiguranja imaju još veće pogodnosti i popuste. Uz aplikaciju Kluba vjernosti, sve uštede možete jednostavno pratiti i iskoristiti u bilo kojem trenutku.

Preporučujemo da kontaktirate Triglav osiguranje ili nekog od njihovih ovlaštenih agenata kako biste dobili konkretne informacije i ponudu za željeno osiguranje.

Komentariši