fbpx
notino popust

Wiener osiguranje – sve što vas zanima na jednom mjestu

Wiener osiguranje

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. je vodeće osiguravajuće društvo u Hrvatskoj, koje je dio međunarodne Vienna Insurance Group, vodeće osiguravajuće grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Društvo se bavi svim vrstama osiguranja te je započelo s radom u Hrvatskoj kao Wiener Städtische osiguranje d.d. 1999. godine, a danas posluje pod nazivom Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Nakon pripajanja Kvarner osiguranja i Aurum Wiener Städtische osiguranja, Društvo je postalo još snažnije i proširilo je svoju prodajnu mrežu. U skladu sa svojim programom upravljanja – Agenda 2020, Društvo se fokusira na širenje poslovanja u bankarskom sektoru, a 2018. godine pripojilo je Erste osiguranja VIG Wiener osiguranju VIG.

Svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnošću, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. nudi kvalitetna rješenja i pouzdane usluge osiguranja za svoje klijente u Hrvatskoj.

Zdravstveno osiguranje

Mini dodatno zdravstveno osiguranje pruža brojne važne medicinske usluge koje korisnicima omogućuju sveobuhvatnu skrb o njihovom zdravlju. Osim jednog medicinski indiciranog specijalističkog pregleda po izboru, korisnici također imaju pristup medicinski indiciranoj laboratorijskoj ili specijalističkoj dijagnostičkoj usluzi koja uključuje mnoge testove i pretrage.

Uz to, mini dodatno zdravstveno osiguranje uključuje jednogodišnju uslugu TeleDoc, koja omogućuje korisnicima neograničen broj video konzultacija s liječnicima 24/7, što znači da mogu dobiti savjet i konzultacije kad god im je potrebno, bez obzira na mjesto. Sve ove usluge čine mini dodatno zdravstveno osiguranje iznimno vrijednim darom za sve koji brinu o svom zdravlju.

MEDINS Asistencija

MEDINS Asistencija je nova usluga medicinske asistencije dostupna samo za osiguranike Wiener osiguranja. Uključuje šest vrsta besplatnih usluga koje osiguranici mogu koristiti, uključujući pružanje zdravstvenih savjeta, telefonsko savjetovanje s liječnikom, smještaj i prijevoz za preglede, te dostavu hrane. Nudi tri različita programa prilagođena individualnim potrebama osiguranika. Pozivom na besplatni broj MEDINS ORYX asistencije, osiguranici mogu iskoristiti sve prednosti ove vrijedne usluge.

Wiener dodatno zdravstveno osiguranje nudi četiri različita programa: DODATNO Protect Plus, DODATNO Standard Plus, DODATNO Expert Plus i DODATNO Premium Plus. DODATNO Protect Plus osigurava smanjeni opseg pokrića, dok DODATNO Standard Plus nudi uravnoteženo pokriće.

DODATNO Expert Plus nudi šire pokriće, uključujući MR ili CT usluge, male operativne zahvate i fizikalnu terapiju. DODATNO Premium Plus nudi najšire pokriće, uključujući i dodatne usluge kao što su pregledi kod liječnika specijalista, dijagnostika, operacije i ambulantna fizikalna terapija. Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati program koji najbolje odgovara vašim zdravstvenim potrebama.

Životno osiguranje

Uz svaku novu policu Flexi benefit životnog osiguranja koju sklopite u periodu od 01.02. do 30.04.2023., imate pravo na besplatna dopunska pokrića u prvoj godini trajanja police. Ova izvanredna ponuda uključuje dopunska pokrića za slučaj smrti uslijed nezgode i prometne nezgode, trajnog invaliditeta uslijed nezgode i dnevne naknade za bolnički dan, naknadu za rođenje djeteta, kao i dopunsko pokriće za slučaj prijeloma kosti uslijed nezgode.

Flexi benefit

Flexi benefit je moderna varijanta klasičnog životnog osiguranja koja kombinira zaštitu i štednju. Ovaj fleksibilni model namijenjen je svima u dobi od 14 do 70 godina, omogućavajući vam da odaberete ono osiguranje koja odgovaraju vašim potrebama. Najmanji iznos premije po obroku iznosi svega 21 € mjesečno. Dodatne informacije možete dobiti putem Wiener savjetnika, slanjem upita ili pozivom na Wiener info telefon.

Bonus Benefit je savršen izbor za one koji žele sigurno uložiti svoje viškove sredstava u nisko rizični proizvod, s atraktivnim prinosom i bez potrebe za popunjavanjem zdravstvenog upitnika ili plaćanjem doplataka za uvećane rizike.

Vaš novac bit će konzervativno uložen na tri godine, nakon čega ćete primiti iznos koji odgovara godišnjem prinosu od 0,20% na uplaćenu premiju – sve to bez poreznih opterećenja! A najbolja stvar? Možete se prijaviti već s jednokratnom uplatom od samo 2.000,00 Eura.

sRiziko

sRiziko je riziko životno osiguranje koje osigurava financijsku podršku vašoj obitelji u slučaju vaše smrti. Možete ugovoriti premiju u različitim intervalima (godina, polugodišta, tromjesečja, mjesečno) te se osiguranje ugovara na razdoblje od 5 do 40 godina. Minimalna godišnja premija iznosi samo 10 eura, a minimalna osigurana svota je 1.500 eura.

Ako se dogodi smrt osigurane osobe tijekom trajanja osiguranja, osigurana svota isplaćuje se korisniku osiguranja. Međutim, nakon isteka osiguranja, ne postoji mogućnost sudjelovanja u dobiti niti isplate osigurane svote.

Kako bi osigurali dodatnu sigurnost, sRiziko možete kombinirati s dopunskim osiguranjem za slučaj smrti kao posljedice nesretnog slučaja, trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, operacija ili prijeloma kostiju kao posljedice nesretnog slučaja. Tako ćete biti sigurni da vaša obitelj ostaje financijski zaštićena u teškim trenucima.

Get Well Benefit

Get Well Benefit je Vaš pouzdan partner u slučaju operacija uslijed bolesti ili nezgode. Ovaj program Vam omogućuje da odaberete kliniku i liječnika po Vašem izboru, bilo gdje na svijetu, a Wiener osiguranje će Vam isplatiti odgovarajuću osiguranu svotu u gotovini – brzo i bez komplikacija.

Sada možete zaboraviti na dugotrajna čekanja u državnim bolnicama ili visoke cijene zahvata u privatnim klinikama. Osim toga, uz Get Well Benefit, ne morate se brinuti ni o dodatnim troškovima smještaja obitelji ili rehabilitacije, jer program pruža sveobuhvatnu financijsku zaštitu

Osiguranje imovine

Vaš dom je mjesto gdje ste godinama stvarali uspomene i pažljivo birali stvari koje ga čine posebnim. Međutim, svjesnost o tome koliko je sigurnost doma krhka često nam dođe tek kad se nešto dogodi. Zato je tu Wiener osiguranje imovine koje Vam pruža zaštitu za Vaš dom i obitelj.

Odaberite paket osiguranja koji odgovara Vašim potrebama i željama te osigurajte svoj građevinski objekt, stvari kućanstva i članove obitelji od nezgoda. Dodatno, uz Wiener kućnu asistenciju, možete biti sigurni da ćete u hitnim slučajevima dobiti brzu i pouzdanu pomoć, kao što su sanacija vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, električnih instalacija, brave ili stakla.

Osiguranje od nezgode i osiguranje od odgovornosti

Nesretni slučajevi ne biraju kada će se dogoditi, a kvalitetno osiguranje od nezgode može biti životna linija u takvim situacijama. Wiener osiguranje Vienna Insurance Group nudi širok spektar osiguranja od nezgode, bilo da je riječ o individualnom ili grupnom osiguranju, osiguranju sportaša ili izletnika.

Polica osiguranja pokriva rizike poput trajnog invaliditeta, troškova liječenja i smrti kao posljedice nesretnog slučaja. Ali Wiener osiguranje ne staje samo na tome – nudi i osiguranje privatne odgovornosti prema trećim osobama, koje Vas štiti od građanskopravne izvanugovorne odgovornosti za štetu koju možete prouzročiti u svakodnevnom životu, bilo da se bavite sportom, držite kućnog ljubimca ili koristite svoj stan.

Auto osiguranje

Kada vozite svoj automobil, želite se osjećati sigurno i zaštićeno. Ali što se događa kada se dogodi nesreća? S Wiener osiguranjem, možete biti sigurni da ste zaštićeni od financijskih troškova koji nastaju uslijed prometne nezgode.

Pored obaveznog auto osiguranja, možete ugovoriti auto nezgodu za vozače i putnike te dodatno pokriće AO Plus koje Vas štiti od pretrpljenih duševnih boli i naknade srodniku u slučaju smrti osiguranika.

Uz različite pakete i dodatna pokrića, možete odabrati onu zaštitu koja najbolje odgovara Vašim potrebama. Štitite sebe, svoje suputnike i svoj stečeni bonus, a ako platite cjelokupnu premiju gotovinom ili kreditnom karticom, ostvarujete 5% popusta. Wiener osiguranje će Vam pomoći u stvaranju idealne ponude s obzirom na dob vozača, snagu motora.

Putno osiguranje

Putno osiguranje Wiener osiguranja štiti Vas od troškova liječenja u inozemstvu uz pomoć 24/7 asistencije njihovog partnera – APRIL INTERNATIONAL. Možete odabrati pojedinačno, grupno, obiteljsko ili godišnje putno osiguranje, a uz to možete ugovoriti dodatna pokrića kao što su osiguranje prtljage, otkaza putovanja, posljedica nesretnog slučaja, privatne odgovornosti i kašnjenja leta.

Osiguranje od kašnjenja leta pokriva troškove kao što su smještaj, prehrana i prijevoz u slučaju kašnjenja leta zbog kojeg propuštate sljedeći let ili dolazak na odredište. Sva dodatna pokrića su dostupna samo za putovanja izvan RH i za područje Europe.

Osiguranje za pravne osobe

Wiener osiguranje nudi različita osiguranja za pravne osobe, uključujući osiguranje za obrtnike i male poduzetnike, osiguranje za veće pravne osobe, osiguranje vozila, plovila i zrakoplova, osiguranje od odgovornosti članova uprave, nadzornog odbora i prokurista, transportna osiguranja te osiguranje od nezgode zaposlenika i odgovornosti za pravne osobe.

Osiguranje za obrtnike i male poduzetnike nudi zaštitu od raznih rizika, kao što su požar, poplava, krađa i druge štete. Ovo osiguranje može pokriti imovinu, zalihe, strojeve i opremu, kao i odgovornost prema trećim osobama.

Osiguranje za veće pravne osobe nudi pokriće za razne rizike koji mogu utjecati na poslovanje pravne osobe, uključujući imovinu, odgovornost prema trećim osobama, rizik od gubitka profita i mnoge druge.

Osiguranje vozila, plovila i zrakoplova nudi zaštitu od šteta na vozilima, plovilima i zrakoplovima, kao i odgovornost prema trećim osobama.

Osiguranje od odgovornosti članova uprave, nadzornog odbora i prokurista nudi zaštitu od odgovornosti osoba koje vode poslovanje pravne osobe, uključujući odgovornost za nezakonite radnje, pogrešno vođenje poslovanja i druge rizike.

Transportna osiguranja nude zaštitu tijekom prijevoza robe, uključujući osiguranje od gubitka, krađe i oštećenja robe, kao i odgovornost prema trećim osobama.

Osiguranje od nezgode zaposlenika nudi zaštitu za zaposlenike u slučaju nesretnog slučaja na radnom mjestu, uključujući naknade za liječenje, invaliditet i smrt.

Osiguranje od odgovornosti za pravne osobe nudi zaštitu od odgovornosti prema trećim osobama, uključujući štetu na imovini, tijelu i zdravlju, kao i odgovornost za štetu uzrokovanu proizvodima ili uslugama pravne osobe.

Prednosti Wiener osiguranja

Moj Wiener mobilna aplikacija je mobilna aplikacija koju je razvila Wiener osiguranje Vienna Insurance Group kako bi svojim klijentima omogućila jednostavno i brzo upravljanje njihovim osiguranjima. Aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje na mobilnim uređajima s Android i iOS operativnim sustavom.

Putem aplikacije, klijenti mogu pregledati informacije o svim svojim ugovorenim osiguranjima, uključujući rokove plaćanja, visinu premije, i ostale relevantne detalje. Također, mogu se prijaviti za neko od Wiener osiguranja, pronaći najbližu Wiener poslovnicu, te pristupiti korisnim savjetima o sigurnosti i prevenciji nezgoda.

Klijenti aplikacijom također mogu prijaviti štetu te pratiti status obrade svoje prijave, što značajno smanjuje vrijeme i napore potrebne za procesuiranje štete.

Moj Wiener mobilna aplikacija je stoga jednostavno i praktično rješenje za upravljanje osiguranjima te omogućava Wiener osiguranju da pruži bolju i učinkovitiju uslugu svojim klijentima.

Komentariši